Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
info za trudnice u sarajevu...u baby centru u BBI opet stigli jastuci...obje vrste..i onaj dugi s kuglicama za spavanje i onaj kratki za dojenje...dugi je vjerovatno koliko je i bio oko 80 KM a kratki je 45 KM
jel ima jos tih jastuka za spavanje u BBI-u ? ja cu izluditi od bolova u krstima i imam jedan mali od heljde pa se potklecam sa njim al nije to to...rekli su mi da je taj super za spavanje... danas bih odletila da ga kupim...nadam se da ce biti.
jel ima jos tih jastuka za spavanje u BBI-u ? ja cu izluditi od bolova u krstima i imam jedan mali od heljde pa se potklecam sa njim al nije to to...rekli su mi da je taj super za spavanje... danas bih odletila da ga kupim...nadam se da ce biti.
ne znam jesi li kupila ali mislim da sam neki dan vidjela u izlogu...i da ih imaju jos...evo ja sa svog skinula navlaku da operem, promjenit ce namjenu uskoro...mada meni i nije bila prijeka potreba koliko sam mislila kad sam ga kupila...vise mi je za koljena nego za stomak pomagao...ali je dobar za odmaranje
Pozz drage... Nadam se da će se neko naći da odgovori, jer je teme već "stara". Ako mogu ove nove mamice da odgovore kolko im je koristio ovaj jastuk, jel vrijedi kupiti ili je to bespotrbna investicija???? Hvala unaprijed..
ja ti mogu reci kao trudnica...da mi taj jastuk spasava zivot u trudnoci...i ne znam kako bih se uopste namjestila u krevetu bez njega...a za dojenje cemo vidjeti:) ja sam mu vec sada dusu uzela
Nasla jastuk u Zenici u Dzananovic centru, neka prodavnica sa opremom za bebe, 32 km, sa vatom unutra i moze se skinuti jastucnica i oprati (plavi za mog djecaka aBd). To je najjeftinije sto sam ja nasla. U Sarajevu na Otoci 72 km, kod Amka 40 (dok sam dosla prodali se, tako da sad ne znam da li ih ima). Puno lakse spavam sa jastukom, uglavnom, prezadovoljna
Sjetila sam se tebe, u svom novom jastuku Ja u Zenici svasta nesto nadjem Like za Zenicu Meni je super, nadam se da ce ti se svidjeti. Ima i jos jedna vrsta ali taj mi nekako previse cetvrtast i tvrd...Pa sam uzela ovaj...Javni impresije
e ja taman usla u 7 mjesec ali nema veze ako je stvarno tako dobar odmah cu ga kupiti..samo je li isti jastuk taj koji se može kupiti u BBI centru ( ako moze info u kojoj radnji) i ovaj koji se naručuje putem tel?? Jer ja imam jedan mali jastuk koji kad legnem spavati ne znam gdje cu prije staviti,pod glavu,pod stomak,pod noge a ovaj veeeeliki bi mi bas odgovarao