Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: jastuk za dojenje (banana) 24.10.2009 22:59:25
Nunichi
IZVORNA PORUKA: denyy
unutra je sitni stiropor........ja sam ga dobila,uopće nisam ni sigurno kako bi baratala sa njim.
Kod mene nije stiropor, a i baratanje je veoma jednostavno. Stavis jastuk, stavis bebu i opleti, cuvas svoju kicmu, a i bebi super. Jos kad baby pocne sjediti milina, zavali se u jastuk i zabavlja. Meni je banana jastuk super!
ja sam uzela jastuk u prodavnici u zaledju katedrale...ima raznih, moj je veliki i kosta 29 km jer je proizvodjac bih, svi ostali su skuplji a isti skoro...ima neki za dojenje s boka, lezeci, ovaj moj je na u...ima i onaj kruti kod njih kao izrezan...
RE: jastuk za dojenje (banana) 11.12.2009 22:43:47
napokon trudna
Leona, na koju tacno radnju mislis 'u zaledju Katedrale'? je li to neka prodavnica djecije opreme, ili prodavnica jastuka, ili...? Bas se spremam ovih dana kupiti taj jastuk pa bih rado otisla negdje gdje ima veceg izbora
RE: jastuk za dojenje (banana) 12.12.2009 19:48:06
ada033
I ja sam kupila jastuk u ovoj prodavnici iza katedrale. Veliki, 40 KM, navlaka se skida. Imaju dvije-tri vrste jastuka i raznu drugu opremu za bebe. Mislim da se prodavnica zove Baby Shop ili tako nesto, a nalazi se uz tramvajsku prugu, vrlo blizu tramvajske stanice iza katedrale, u pravcu carsije.
RE: jastuk za dojenje (banana) 12.12.2009 20:38:32
zagy
Ta ista prodavnica je kao i ona u Skenderiji, pa ako nemaju u jednoj dobar izbor, ima u drugoj. Moj savjet ti je da uzmeš veći i mekši jastuk, praktičan ti je i u trudnoći za spavanje, a kasnije i za dojenje svoje
RE: jastuk za dojenje (banana) 24.12.2009 22:35:53
napokon trudna
Drage moje, Nakon konsultacija sa nekim prijateljicama, ubijedile su me da obavezno kupim jastuk ne sa spužvom, nego sa 'perlicama' unutra, jer se on može oblikovati prema želji. Rekle su mi da je nezamjenjiv za spavanje u zadnjim sedmicama trudnoće, a da će biti super i za bebu. I preporučile mi Beluga jastuk iz Srbije (vidjela sam da su na ovom postu još prošle godine neke forumašice hvalile ovaj jastuk). Dakle, jastuk naručen, dostavljen poznaniku koji iduće sedmice putuje u Sarajevo i nadam se da ću vam za 7 dana najkasnije moći reći utiske. Jastuk je 49 KM, a dodatna jastučnica 10 KM. Ja naručila ovaj dezen sa bež medvjedićima :)
Malo sam citala vase postove o banana jastuku. Razmislam da li da ga kupim? Ne bih bacala pare ako ce mi koristiti samo dva mjeseca. I za dojenje je valjda praktican? Sta kazete iskusne mame o ovome jastuku? Ako je bas tasko dobar moram ga onda kupiti. I meni se blizi porod .
Bumbarice, ja imam taj jastuk i nisam ga koristila za dojenje, vec u trudnoci da spavam snjim, tako mi bilo lakse, ali sam ga dugo koristila kada bebica spava na nasem krevetu da ne padne sa kreveta, lijepo je "opasa"...
Mislim da se isplati kupiti
Ja sam taj jastuk dobila od svekrve na poklon ,kad sam rodila prvo dijete. Dobro mi je služio za dojenje, potom smo ga koristili kao ogradicu, pa je onda neko spavao na njemu, ja obavezno kad spavam sa viklerima , a cijelu drugu trudnoću sam prespavala na njemu i sad evo opet ispočetka. Toplo preporučujem...
Ja sam s jastukom z adojenje spavala zadnja dva mjeseca trudnoče, jedan kraj pod glavu, drugi između nogu dok spavam na lijevom bolu, dojila mjesecima na njemu, a sada nam služi da zagradim bebicu od 8 mjeseci, i MM voli da se zavali u njega i da gleda tv, tako da je nama taj jastuk više nego iskorišten. I kupila sam ga u onaj radni iza katedrale.
Meni je Boga mi ovaj jastuk puno pomogao, uh kad se samo sjetim muke dok ga nisam dobila, bebi je spavao na jastuku uz mene, a ja sam usput pila kahve, jela i odmarala svoju kicmu! Nego interesuje me je li iko prao ovaj jastuk, kod mene je punjen stiroporom i ne znam sta bi se desilo ako ga operem
Je li neko koristio onaj jastuk za dojenje sto je napravljen od spuzve. Jedan kraj koji ide iza ledja je tanji, a onaj na koji bebi lezi je deblji i dodje kao pravo postolje za lezanje.. Vidjela sam ga u onoj radnji kod tramvajske kod katedrale, mislim da je bio 43 KM i dvoumim se da li da ga kupim jer vidim da svi korisitite one mekane jastuke..