Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: jastuk za dojenje (banana) 26.10.2008 11:49:09
Anoniman
ma meni je to bila super investicija. Moj je sa heljdom i ne smeta mi što je težak, jer nije tooliko da predstavlja opterećenje, a uvijek stoji na mjestu gdje je dojim. I dosta je čvrst, a pogotovo zdrav. I dok tipkam sa vama, moja mala je na banani, doji, a moje ruke slobodne. Koristim ga još tako što leži u njoj, a kasnije ću aBd i za sjedenje!
RE: jastuk za dojenje (banana) 26.10.2008 12:33:19
mynxlee
i ja planiram kupiti jastuk za dojenje, mada ga ne bih bas tako nazvala, vec ''visenamjenski jastuk'', jer on zaista moze i poslije dojenja kada beba odraste, posluziti u dosta stvari.
RE: jastuk za dojenje (banana) 28.10.2008 14:30:55
Visnja RR
bas tako... visenamjenski je... sad odlicno sluzi kao mjesto u kojem Asja sjedi na podu ili krevetu... dovoljno cvrst da je prdrzava.. mada je ona zvrk vec naucila kako da se iskobelja pa je uvjek moram drzati na oku dok je u njemu na krevetu...
RE: jastuk za dojenje (banana) 28.10.2008 15:22:31
Okarica
IZVORNA PORUKA: Dina RR
meni je isto super pomogao, al samo u pocetku.. do neka dva mjeseca bebinog zivota smo ga koristili... poslije ne, jer je maca narasla i bilo mi je malo naudobno smjestiti na njega... takodjer sam ga koristila na saaamom pocetku, dok me jos rana bolila od epi, nisam mogla da sjednem, a on je super posluzio kao sjedaljka
Kod mene isto ovako. Kontam da će poslužiti kad počne sjediti. U svakom slučaju isplati se!
RE: jastuk za dojenje (banana) 10.11.2008 10:07:28
emma.L
Banana je super stvar, tko ima imalo strpljivo dijete. Posluzio je prvih dana dok mi je muz bebu donosio na dojenje, pa bih imala vremena namjestiti se dok oni stignu iz sobe . Kad smo ostale same, dakle sa nekih 10 dana, jednostavno nemam vremena sve namjestiti, odmah sam pocela normalno i sjediti, jer nemam izbora. Zacene se ako sika nije spremna za 3 sekunde . Ali sam sjedila ja na njemu, a mislim da cemo ga iskoristiti na podu kao igracku ili zastitu za koji mesec. Eto ja ga ne iskoristih do sada, ali mislim da je super, samo ako se naviknete. Inace, spas je za ledja!
RE: jastuk za dojenje (banana) 16.11.2008 21:38:58
aazra
Evo da se i ja javim, mojoj bebici je danas tacno 28 dana i ne mogu svoj zivot zamisliti bez jastuka za dojenje... Moj maleni voli dugo da "gustira" i stalno bi dojio, a posebno voli spavati kada ga MM i ja drzimo u narucju...Pa ga ja onda stavim na jastuk malo spava, malo doji dok sam ja na internetu .
Ali je super stvar da ga nemam trebalo bi mi nekoliko jastuka da se namjestim , a kontam nazvati KANU da narucim jos jednu navlaku da ne moram poslije citav jastuk prati.
I poruka za "bezelye" kupila sam one vrecice za vakumiranje stvari, super su.
RE: jastuk za dojenje (banana) 17.11.2008 14:09:23
blondi
Idi od tramvajske stanice na Katedrali prema Čaršiji i to stranom gdje je stanica. Nema ni 50 metara. Cijena- možda 30 i koja marka! Nije više od 40, u to sam sigurna!
RE: jastuk za dojenje (banana) 18.11.2008 11:16:03
blondi
abh-zaboravih napomenuti da je model koji ćeš vidjeti malo drugačiji od onih za koje postoje slike na ovom topicu. Mislim da se ovaj jastuk može teže koristiti za ležanje ali jako dobro izgleda za dojenje- čvrst je.
RE: jastuk za dojenje (banana) 14.12.2008 13:37:09
Visnja RR
pa draga kad neko bude dolazio u SA nek ti kupi... radnja je na Ilidzi pored benzinske pumpe prije skretanja za Obi... zove se Kana... Imas u pocetku teme i broj telefona radnje. Pitaj mozda rade neku dostavu
Je li neko u Tuzli naletio na bilo kakav banana jastuk? Ja vec ne mogu da se namjestim da spavam,bas me ledja bole,mozda bi mi pomogao,a naravno trebace i kasnije. Ako bilo ko zna neka javi,Tz ili bilo gdje u okolini. Ako ne nadjem,valja se organizovati da dobacim iz Sa.