Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gledam ovaj happy baby jastuk za dojenje, izgleda mi super i kanim se da ga poručim. Međutim, kakva su vaša iskustva inače sa ovim jastucima? Ne bih da ga kupujem ako nije velika razlika sa ili bez njega...jer ako ga neću baš baš koristit, da ga i ne kupujem - vidim da je povelik, a fakat ne znam gdje bih ga držala u stanu...i ovako imam previše nekakvih skula...
Ja sam danas naručila ovaj jastuk, vidjela sam nesto slično na vježbama za trudnice, i oduševilo me, ne samo za dojenje nego sada i za mene, da se poduprem , a poslije može i beba da se podupre dok spava, može ležati na njemu, ili naslanjati kad bude pokušavala da sjedne. Pa eto kad stigne javim kako sam zadovoljna, u ovom mjesecu je akcija, poštarinu oni plačaju, a ti samo 40 koliko je jastuk
Neki dan sam kupila ovaj jastuk, pa evo kome treba informacija uzela sam ga u BBI-u u Baby centru, ogroman je, prilagodjava se kako hoces i kostao je 79 KM. Spavam puno bolje sa njim.
nova sam na forumu i ova tema je sigurno obradjena ali ne mogu je naci 😞 Imate li iskustva sa trudnickim jastucima? Gdje se u Sarajevu mogu kupiti? Hvala svima ❤️