Miimy -> RE: dr.Salko Mašić (24.7.2012 16:15:06)
|
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009 IZVORNA PORUKA: Miimy O dr. necu nista pisati jer nebih da se ponavljam ko papagaj covjek je insan i sve sto ide uz to nema govora.... moju trudnocu nije vodio ON samo nekih 15 dana dok me moja dr, ostavila njemu a prijatelj je sa mojim svekrom i covjek ima svoje licne i privatne razloge odlaska, neke od tih razloga je rekao vecini to je vise slobodnog vremena, za sebe porodicu, usavrsavanje, itd a neki razlozi nisu za siru masu ... ne pamti kad je otisao rahat na godisnji sa svojom porodicom, neko putovanje, proslavu, jednostavno covjek je u godinama hoce malo da dahne... Nemoj te optuzivati menadjment Opce bolnice jer su oni ucinili sve sto je bilo u njihovoj moci. al svako ima svoju odluku i pravo da bira, znam da su snjim pregovarali danima, On nema nikakav sukob snjima al je naveo svoje razloge i ljudi to postuju ... I ja mislim da je uredu da covjek ode jer i On je covjek od krvi i mesa, i On voli da uziva, da ima dane bez stresa i da mu mob ne zvono 24h svih 365 dana u godini.... ija sam za pismo al mislim da on i bez njega vrlo dobro zna kolko je cjenjen i postovan.. Vrlo rijetko komentarišem na bilo kojoj temi, ali sam prisutna, čitam, proživljavam vaše/naše probleme, radujem se kad postanete majke, brinem kad vaša djeca imaju turu ... Miimy, sa ovim se ipak ne mogu složiti, ovo je kriva informacija ja je nisam izmislila i nemam razloga za tim. al ocito od prevelike zelje da Dr Salko ostane sad samo kruze razne vijesti, informacije i spekulacije, sta je istina ili nije neznamo mislim da On najbolje zna ..... iskreno nija ne volim da se javljam i komentarisem upravo iz ovakvih razloga al eto.... Ja mu zelim puno zdravlja, uspjeha i srece i lijepih trenutaka sa njegovom porodicom jer svako za sebe zna sta je najbolje .....
|
|
|
|