Anoniman -> RE: Djecija soba (8.2.2014 16:54:49)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Visnja RR Kad sam došla rekoh muzu ..."ja pričam" a ti upadaj kad je u pitanju "kvalitet materiala i izrada" [sm=smiley1.gif] rekoh moja curica ce ukoro imati 6 godina li necu bajkovitu sobu za princeu vec lijepu sobu za djevojlicu koja će u njoj biti i "tinka" ponjela sam nacrt sobe ...MM izmjerio i nacrtao...napravila fotke sobe (sadasnji zgled) ...čisto da imaju uvid u sobu jer je na jednom zidu nama lagani luk... rekla sam kakav otprilike zelim most i kreveet...i da radni stol treba da bude etra giga mega funkcionalan a ne neki maleni (tipa stolic u Čileku gdje ne mozes nji jednu svesku i knjigu staviti a da se ne guraju)..dakle velika radna podloga sa ladicama policama i sl... on je to onda radio na papiru rukom... rekosmo ok to bi moglo biti to.... pa smo se dogovorili da sve to prebaci u komp i uradi 3D izgled sobe...to bi smo trebali danas pogledati.... okvirno je reako cjenu za taj osnovni dio...koji ce vjerovato MM povecaavati svojim "kvalitet" upadicam... sta mislim pod "kvalitet" upadicama ... to neko kantiranje nesto da se namjestaj ne pocne klimati za 5 godinaili da se rubovi ne pocnu trzati ...a to je slucaj kod vecine nekvalitetno uradjenog namjestaja.... tu se ja ne razumijem ali zato sluzi MM [sm=smiley36.gif] a kako poredim kvalitet: asjin krevet u kojem sad spava ima 6 godina... skup ali jako cvrst i kao da je nov a ivicie savrsene...nisu kao u npr namjestaja Fis Vitez gdje im expnati stoje sa istrzanm ivicama .... ovo se nadovezujem na tvoju ( a i moju) recenicu ...."neću da namjestaj mjenam svakih par godina" hvala na pojašnjenju, ni ja ne mislim štedjeti na kvalitetu ja sam kontaktiralka Reik dizajn i oni dodju kući uzmu mjere, odnosno naprave uvid u sobu, što je po meni ispravno, osobito u mojoj situaciju, gdje postoji s jedne strane sobe kosi krov sobe tipa princeze i slično ne dolaze u obzir, idem na malo ozbiljniju varijantu, prvenstveno radi Ajša, jer Esma će još dugo biti u mom naručju :-)) vjeorvatno će joj samo odjeća biti do daljnjeg u toj sobi :-)) šaranej zidova kao kod nekih bez plana i programa ne dolazi u obzir zanima me takodje postavljanje fotosa na jedan dio zida? možda crno bijelih? ne znam.... šta mislite o tome..? Vidi, ja radim ovako. Nacrtam cca sta zelim, to mi mm ili zaova nacrta u auto cadu.Posaljem mailom na par adresa, tipa Reik, Linea, Primus Balkan, Domavija i neki privatnici no name...Oni mi posalju svoju ponudu. Onda ja odaberem onog najjeftinijeg i on mi dojdje kuci i zvanicno mjeri sobu, prostor, zavisi sta hocu i to je to. Treba voditi racuna da su ivice kvalitetno kantirane. Mi cemo djeci raditi sobu kad F ode na raspust. Bice komplet bijela, visoki sjaj.
|
|
|
|