mama75 -> RE: Djecija soba (11.9.2013 12:59:22)
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: mama75 Preslatka curica [sm=smiley27.gif] Kod mojih kćerki je isti namještaj u sobi. I ista boja [sm=smiley1.gif] Na žalost, ovaj namještaj više ne možemo kupiti u Sa, a baš nam treba ormarić za knjige. Moraću sada kombinovati sa namještajem od drugog proizvođača. Radni sto nije Kika, ali ta firma koja pravi stolove nema vitrine ni komode, tako da i to otpada. [sm=smiley13.gif] Ako imaš viška namještaja javi se [sm=jezicek.gif] Hehehehe imamo samo 2 police ali su samo trenutno višak, aBd trebati će nam kada budemo imali duplu sobicu za curice. A ja sam pravo zadovoljna kvalitetom, a ti? I boja mi je extra baš lagana i vesela. Mi ćemo praviti ovakav dupli stol kada dođe vrijeme za to, sada ga ne bismo imali gdje ni postavti heheheh. I ja sam zadovoljna odnosom cijene i kvaliete. A boju je birala moja starija kcerka [sm=smiley1.gif] Cula sam da se fabrika u Srbiji zatvorila i bas mi je zao sto ne mozemo kompletirati sve. Ako nadjem nesto slicno odlucila sam da odmah radim i radni sto i ormar za knjige za mladju, svakako ce za 2 godine aBd i ona u skolu pa da opet ne krpim. No kako je krenulo, moracemo novi namjestaj kupovati. Posto sam sada u nedoumici da li mladju kcerku staviti u onu "ladicu" da spava, nekako mi previse nisko dole. Radije bij iskombinovala neki krevet na sprat, a da ladica ostane za odlaganje.
|
|
|
|