I love youu -> RE: Torba za porodiliste (1.4.2013 9:52:14)
|
IZVORNA PORUKA: A_mila IZVORNA PORUKA: Apotekarka Kakva je sad situacija kesa ili torba,ja torbu spakovala,i sta je s tom mrsom je li jos uvijek aktuelna na Jezeru Eh,ovako,ja sam se porodila prije deset dana,carskim rezom...znala sam da ce biti carski pa sam unaprijed spakovala puno vise stvari nego sto mi je trebalo.Ne daju vise da nosis svoje spavacice,mi smo morali obuci njihove,jer im je,kako kazu,zabranjeno da sada zene oblace svoje.Ti ponesi za svaki slucaj,ali ti sigurno nece trebati.Dalje sam ponijela licnu higijeni,puno ulozaka i jednokratne gace...jos ti i trebaju pelene za bebu,ako bi isla carskim,ako ne,onda ne trebaju..sa sebe poskidaj sav nakit,a i mobitel ces morati da das muzu,tek ce ti ga moci dostaviti nakon poroda..U sustini ti ne treba puno stvari..E da,ponesi i neki keks i sok,valjace da povratis snagu...:D Znaci za bebu nista ne treba ponijeti, jedino mm donosi kad se krene kuci? Cuj to sad nedaju spavacice svoje da se obuku, ma hajd ustvari nek se njihove prljaju, heh.
|
|
|
|