chapter -> RE: Uticaj lijekova na plod (5.5.2014 22:41:04)
|
Nadam se da ima neko.. :( Ovako... prije 6-7 mjeseci sam imala upalu mokracnog mjehura, pila citeral i spasmex i bilo mi je bolje.. medjutim, prije dvije sedmice opet ista prica, i pocnem opet istu terapiju.. Popila 7 citeral tableta ( 3-4 dana ) i jednu spasmex.. i onda skontam da sam mozda trudna, jer nikad mi nije ni dan kasnilo.. uradim test, pozitivan... to je bilo prije par dana... prestala sam odmah piti tablete... Danima sam citala po netu o svemu tome, jedina mi briga bila... i danas narucena kod ginekologa poslijepodne.. ali tokom dana prokrvarim, bas sam se prepala...nadjem opet na netu kako je to normalna pojava, da se desava kod mnogo zena i utjesim se malo... ali na pregledu, doktorka kaze da imam uzasnu upalu mokracne besike.. a da sam trudna 5 sedmica i 2 dana, i da mi je predspontani...dala mi je Almacin kapsule; injekciju Progresteron i vaginalete.. i kaze ako budem imala bas obilno krvarenje da idem u bolnicu, a ako ne, da dodjem za dvije sedmice na kontrolu sa nalazom urine kulture ( sa ABG ).. kaze da mi ne moze nista reci da me utjesi, da ce sad vrijeme pokazati sta ce biti.. Evo jos krvarim, ali nije toliko obilno.. Ludim. :(
|
|
|
|