selebriti -> RE: Humanitarni ringerajin baby bazar (10.10.2012 10:59:09)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka evo ženice da unesemo malo svjetlosti [sm=smiley1.gif] idući BB skupljamo novce za poklon malom Omaru, za one koje ne znaju ko je, to je maleni dvogodišnji sin naše forumašice dubravka01, rahmet joj duši... maleni je ostao bez svoje mamice i želimo da mu izmamimo jedan osmijeh na lice i uljepšamo jedan dan, stupila sam u kontakt sa ocem i rado će primiti dar za malenog.. ja zaista nisam znala da se poseban upit treba slati na pp, niko mi nije ni skrenuo pažnju, a čitali su to i moderatori i admin.,logično mi je bilo da ako nešto pročitaš i komentarišeš da znaš o čemu se radi i da nije neophodno da se šalje poseban upit, jer mi to na kraju isto djeluje kao dosađivanje s moje strane,a ne volim dosađivati ...ali eto izgleda da to tako ide... sinoć sam poslala upit Višnji i dobila odobrenje da se akcija provede, sretna sam zbog toga i veliko hvala Višnji, kao i forumašicama koje su se javile da će učestvovati u akciji, Hatepsut već i jeste, pošto nije znala da li će doći idući BB, ona mi je dala svoj prilog...hvala Hate [sm=smiley31.gif] Ja imam kupon s popustom od 10 posto, za ovu novu radnju dječije robe u Importanneu. Ne znam šta je bilo planirano za kupiti, ali ako želite dolje uzeti poklon, radu ću vam dati ovaj kupon. Vrijedi do 16.10.20012. godine. Ima stvarno svašta za jednog dvogodišnjaka.
|
|
|
|