Miracle*3 -> RE: Humanitarni ringerajin baby bazar (10.10.2012 8:23:14)
|
Ja stvarno ne znam oko cega je frka, ali reci cu svoje misljenje. Gdje god zelite ici, bilo da se radi o seminaru, forumu bilo koje vrste, pijaca, trgovina, placa se nesto sto se zove kotizacija, renta, ulaznica... Zasto RR kao organizator ne bi imao pravo na to??? I jos na kraju objasne da ce to ici u humanitarne svrhe. Ja ako znam da ce nesto cime sam platila svoj cejf jos otici u humanitarne svrhe ,...opste ne dozivljavam kao trosak Ako nekome platite za racun koji vam ispostavi, pitate li ga da vam kaze gdje ce sad potrosit te novce. Isto mislim za komad za aukciju, nije odredjeno sta ces dati, daj bilo sta, ali ucestvuj u tome, zar je to problem. I jos nesto, spominjete GUGU bazar, ja sam bila jednom na njihovom bazaru, svaka im cast sta te zene rade. Ne zelim reci ni raspravljati ko se na koga ugledao, ko je ciju ideju uzeo, ali rade super stvar. I ovo uopste nije prisila, ja sam ovo dizivjela kao ulaznicu. Ne zeli se svadjati, ne zelim diskutovati vise o ovome. Ja i kad ne dodjem na bazar od mene cete uvijek dobiti nesto za aukciju, ne znam samo kako ste to zamislili, ali ja cu vam proslijediti.
|
|
|
|