babina beba -> RE: Humanitarni ringerajin baby bazar (9.10.2012 21:32:26)
|
Ja nisam tako aktivna na bb,osim ako mi se bas nesto svidi to i uzmem, nit sam kad prodavala, ustvari jesam jednom ali i to sam na kraju poklonila jer ja prodavati neznam! Donekle se slazem sa Hanady i kad su humanitarne akcije u pitanju uvjek se isti krug zena odazove, a ostalih nigjde. Halalite ako gresim. Ne vidim cemu polemika ok 1 marke kad prodate garderobu , koju sumnjam da bi negdje drugo uspjele tako lako. Naravno neko rece clanice smo i treba da ucestvujemo, ali i zar je fer ostaviti onakav prostor iza kad odemo kuci, zar nije bolje na svakom bazaru skupiti pa koliko toliko i kad nedaj Boze zatreba nekom n dati. Ako smo clanovi rr foruma nemoramo ostati gluhi na pozive u pomoc, doci u centar na gotovo prodati, kupiti i otici. Koliko Vas je profitiralo preko foruma, reklamom svog heklanja, nakita, pelena, torti i ostalih usluga. Cast onima koji imaju odobrenje od administratora. A kad treba nesto za forum uraditi odmah nastane haos i pobune. Ja iskreno da Vam kazem gdje god sam na prodaje ovog tipa isla sto se placao, kuhali se kolaci od cije prodajaje odlayi u humanitarne svrhe. Rijetko sam otisla ne neki bazar da nije humanitarnog tipa bio ili bar kutija da se od srca ubaci. Prema tome ja sam za i dacu kad god se pojavim na bb jer nedaj boze sutra nam svima moze zatrebati ta rr pomoc.
|
|
|
|