|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sulejman veličanstveni
15.2.2013 9:24:27   
djoisa
IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

i meni..

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 701
15.2.2013 9:41:36   
Nedi
Ima li gdje nastavak poslije 85 epizode...ono kad vec smaknu Ibrahima pa dalje?

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 702
15.2.2013 10:09:17   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Nedi

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 703
15.2.2013 10:23:47   
chantal

IZVORNA PORUKA: Mirkica

znal ko sto je nema na prvoj jel neka pauza ili sta ????
azra Ibrahim prolupao cuj sad nece ni NIgar user posted image a ona je bas meni divna u toj svoj ljubavi jadnica.

Pa neće zato što je skont'o da ga Hatidža prati pa ga uhvatila prpa,izgubiće položaj...za tu sestru mi prvi haber,to će možda kasnije biti

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 704
15.2.2013 11:25:35   
anđelo

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

Potpisujem. I nije mi jasno zasto bi mi koje to zanima ostale uskracene zato jer se neko nasao uvrijedjen tudjim misljenjem i znanjem. Al tako je to u zivotu.

Jednom Meša Selimović reče, u Bosni će ti sve oprostiti, ali........dalje znate user posted image

Nećete biti uskraćene.Kad šta naleti meni zanimljivo,prokomentarisat ću ovdje.user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 705
15.2.2013 11:37:15   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

Gledala sam i te 2-3 ali se nista znacajno ne događa ima li dalje i kad je kraj?

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 706
15.2.2013 16:25:32   
Ben 10
http://www.rtl.hr/vijesti/scena/658393/sulejman-od-ponedjeljka-do-cetvrtka/

A tako sam je voljela nedjeljom gledati...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 707
20.2.2013 18:48:23   
ananas_ze
ste slusale?
http://www.youtube.com/watch?v=-cQbXhwi05s
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 708
21.2.2013 20:17:56   
malena sharena
Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 709
21.2.2013 20:30:45   
ananas_ze

Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

pa nije dokumentarac, mora biti nesto da odrzi gledanost

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 710
24.2.2013 23:28:41   
teacher75
http://www.bh-index.com/?p=16408
user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 711
24.2.2013 23:31:42   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: teacher75

http://www.bh-index.com/?p=16408
user posted image user posted image

i u graciji je bilo nesto slicno user posted image 6. user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 712
25.2.2013 19:34:06   
chantal

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš user posted image

Neposredna veza do poruke: 713
25.2.2013 19:36:37   
felix

ima ukucas www.natabanu.com tu su ti sve epizode ja sad cekam da izadje 88. epizoda

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 714
25.2.2013 20:03:37   
MicoTico
Uf, što je dooobar ovaj Suljouser posted image Nije džaba sultanuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 715
26.2.2013 13:23:06   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

< Poruku je uredio malena sharena -- 26.2.2013 13:25:05 >

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 716
26.2.2013 17:40:45   
chantal
user posted image Ma nek' joj je dohakala,i valida je njoj naperila da je spale,pa nikom ništa...ma nije niko od likova prikazan kao cvjećka,očito je bilo ubij ili ćeš biti ubijen

Neposredna veza do poruke: 717
26.2.2013 17:47:40   
aazra
Baš tako, meni su iskreno malo dosadili svi redom user posted image , gledam iz navike, ako dođe do tog da mi neko ide previše na zivce, necu gledati i kraj user posted image

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 718
26.2.2013 17:50:40   
amilacha

IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

ja potpisujem chantal i ona je meni legenda a sve koje ona unistava svi zasluzuju pocevsi od Ibrahima pa nadalje...

zivot je neshvatljivo cudo, jer se neprestano trosi i osipa, a ipak traje i stoji cvrsto kao na Drini cuprija...
A 12.06.2012.

Neposredna veza do poruke: 719
26.2.2013 18:22:47   
malena sharena
Ma divna je, daleko joj kuca user posted image a jest, svi su manje vise prikazani kao beskrupulozni, cini mi se jedino ona gulfem da je dosad bila o sebi pri sebi.

(odgovor članu amilacha)
Neposredna veza do poruke: 720
26.2.2013 18:41:02   
chantal
Gulfem je od samog početka bila neutralna,a i nebitna,kasnije kad je imenovana za rizničarku i ona se malo k'o umislila,ali brzo ju je Hurem prizemljila user posted image

Neposredna veza do poruke: 721
26.2.2013 18:46:38   
malena sharena
Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

Neposredna veza do poruke: 722
26.2.2013 19:09:43   
chantal
Ma meni ih na kraju sviju bude žao,ako su im stvarno životi onako prolazili u odajama vezući goblene user posted image pa nije ni čudo što su stalno spletkarile jedne protiv drugih...

Neposredna veza do poruke: 723
26.2.2013 19:13:58   
chantal

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Uf, što je dooobar ovaj Suljouser posted image Nije džaba sultanuser posted image

...meni je bolji Zumbulll user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=I2aHkRSlo3E

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 724
26.2.2013 19:15:53   
felix

Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

ma zašto bi ti bilo zao, vidjela si koja god nova dodje u harem pa kad se bira koja ce ici ka sulejmanu sve se gurajuuser posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *