sporty mamaa -> RE: Majke s jednim djetetom (24.10.2012 0:46:57)
|
Naravno, sva se djecaa vole isto. Ali, ja sebe cesto "uhvatim" u situaciji da sam nepravedna prema starijem djetetu. Kao ona je vec velika, moze ovo i ono, a onda opet shvatim, pa sta je meni, ona je jos uvijek dijete. Beba stvarno, posebno to dojilje znaju(ovo kazem iz iskustva, bocicu pojedu za 5 min., a dojenje zna trajat i pola sata) traze punu pozornost. Onda ja starijoj kazem, ne skaci, ne pravi nered, ti si velika, budi dobra, nemoj to, nemoj ovo. A dijete se jadno osjeca zapostavljeno. Misljenja sam da tko se odluci za drugo a nema pomoci sa strane, najbolje onda da razlika bude 3 god i vise, meni da je manja ja bi poludila[sm=jezicek.gif] I ovako sam neispavana i nikakva. No sad kako je beba veca i doji manje, trudim se da opet napravim neki balans i ispravim ono "zanemarivanje" s pocetka price. A mame koje se odluce za jedno dijete postujem, svatko ima pravo da za sebe odlucuje. No, ja bih bila sebicna ako svom djetetu ne bih pruzila da ima brata ili sestru. Veci dar od toga ne moze imati[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|