felix -> RE: Majke s jednim djetetom (9.10.2012 12:08:18)
|
IZVORNA PORUKA: Alhemicarka IZVORNA PORUKA: Bebica11 tako da ja to prolongiram....pusticu da se sve odigra spontano U BUDUCNOSTI, zadovoljna sam i s jednim djetetom jer sam se ispatila da je dobijem, a bilo bi mi drago ako i budem imala srecu da dobijem drugo dijete aBd I ja ovako razmišljam, jedva sam došla do ove trudnoće, voljela bih da bude dvoje, možda i troje, a presretna sam i zahvalna i na ovom jednom. Sve majke prolaze onaj strah, što u trudnoći, što kasnije, da sa djetetom sve bude u redu, da mu se ništa ne desi. A ja sam, čini mi se puta 10 sa tim strahom. I tako mi tetak kaže, odmah i drugo, lakše je kad ih ima više, manje se brineš hoće li se nekom desiti nešto. WTF, uopće ne kontam kako neko može nešto tako reči [sm=zmeden.gif] [sm=smiley13.gif] potpisujem i da dodam meni je moja majka rodjena znala rec da rodim dr. djeete jer sam previše prije veremila nad A on se razboli odma i ja za njim[sm=jezicek.gif] Kao nevalja to, de ti još jedno pa ce kao biti drugacije hahahhaha
|
|
|
|