Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nisam ni primjetila da ti je post od ljetos Vakat ti je da ti se Sivi ušunja u postelju, ponovo P.S. blebećem
Imam dvije knjige za pročitati trenutno, čini mi se da cu se vjenčati s njima. Ustvari, ni onako ne bih ponovo čitala, lakše kakav pregledati kakav film za odrasle, sličan je scenarij.
prestalo me biti briga nakon što sam vidjela trailer Ana mi i moze proci a njega ni najmanje nisam zamisljala kao Dornana. Cini mi se da se ona nekako i trudila, ali on mi je bas bezveze. Da se razumijemo, mene ni u knjizi nije interesovala glavna junakinja, vec ja i Mr Grey tako da mi je ovaj izbor glumca i izgledan ishod jedno od većih razocarenja u zivotu
Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.
mislim da se pricalo na rr razgovorima (meni u glavi sigurno jeste ), mislim da su komentari uglavnom uzdrzani, kao vidjecemo u februaru. Šteta, mogao je to biti filmcina. Da sad ne spominjem svog omiljenog glumca kojeg bih rado vidjela u ekranizaciji većine sličnih romana
Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.
Scarlett Johansson bi bila perfektna za zensku ulogu.
jest da je trebalo glumiti Mrs. Grey :D ona je pre, pre, pre perverzna. I jedna od najsenzualnijih glumica ikad. Meni je idealna Ana http://www.imdb.com/name/nm0914612/ - Emma Watson
Scarlett je prelijepa, ova Ema je super, mada malo mlađa...
Mislim da će kćerka Melanie Grifith to odlično odraditi, a onako sm je nekako i zamislila sa šiškicama... samo da bude dobra hemija između njih na setu Jojjj Grey me potpuno zaludio..a tek sam prvu knjiogu pročitala