Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:04:38
palachinken
Slažem se da je glumac bolji s kesom na glavi
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:04:44
Penelope82
Ako ne mozes doci do Visnje,samo prokomentarisi nesto na ovu temu i eto ti nje Salim se Ma,ja sam prvih 80-tak str.gutala,bas mi bio zanimljivo,citala sam hodajuci kroz kucu....,a poslije su me porpilicno "izgubili"...Ocekivala sam vise....Ne citaju mi se ta dva dijela...,a da mi je znati sta je bilo na kraju
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:06:05
palachinken
A šta će biti na kraju
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:07:10
Penelope82
IZVORNA PORUKA: palachinken Slažem se da je glumac bolji s kesom na glavi Kao u onom Mrak mrak filmu-zenska ona sa ogromnim jezikom u spavacici,sa kesom na glavi-"ne skidaj kesu,tako si lijepa!"
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:09:50
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Ako ne mozes doci do Visnje,samo prokomentarisi nesto na ovu temu i eto ti nje Salim se Ma,ja sam prvih 80-tak str.gutala,bas mi bio zanimljivo,citala sam hodajuci kroz kucu....,a poslije su me porpilicno "izgubili"...Ocekivala sam vise....Ne citaju mi se ta dva dijela...,a da mi je znati sta je bilo na kraju eto sad ja na ovoj temi u stvari toliko mi je bezvezan ovaj glumac da iz principa neću gledati film a po nekoj logici stvari ništa od škakljivih djelova se neće ni vidjeti....
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:11:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken A šta će biti na kraju Bajka ko bajka...jel.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:16:48
Penelope82
IZVORNA PORUKA: palachinken Mene interesuje hoće li ubaciti scenu s tamponom Nadam se da nece
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:31:00
henna ze
IZVORNA PORUKA: Penelope82 IZVORNA PORUKA: palachinken Mene interesuje hoće li ubaciti scenu s tamponom Nadam se da nece neće..čitala sam..juče
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:40:12
teacher75
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Hannice ti si looda Mooozda me malo zanima macka sa devet repova,ali analni dildo Mislila sam da ce strpati sve dijelove u taj film,da ne moram citati II i III dio . isto prvi dio sam procitala, drugi pocela i dosadan bio
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:41:32
teacher75
kazu da je ovaj film na isti fazon pa pogledajte ako vas zanima http://www.filmovizija.com/movie/bound-2015-video_2a4dd22a3.html a glavni glumac 10 puta bolji od 50 shades of gray
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.1.2015 9:43:11 >
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:49:41
Penelope82
IZVORNA PORUKA: teacher75 kazu da je ovaj film na isti fazon pa pogledajte ako vas zanima http://www.filmovizija.com/movie/bound-2015-video_2a4dd22a3.html a glavni glumac 10 puta bolji od 50 shades of gray Opa Jbt,koliko ima ovih Baldwina?
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:51:06
vila_7
Jel na ovoj Filmoviziji samo kliknem da gledam i to je to?
_____________________________ Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:53:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: vila_7 Jel na ovoj Filmoviziji samo kliknem da gledam i to je to? klikci na mali x ako ti se pojavi i time se pokrene film, ako kliknes odmah na play moguce da ti se otvori neka reklama
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:56:03
teacher75
sad skontah da znam i ovog stephena
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:57:14
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 sad skontah da znam i ovog stephena Ma ja izlazio u Oloman nekad
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 9:58:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: teacher75 sad skontah da znam i ovog stephena Ma ja izlazio u Oloman nekad u kinemu
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:00:27
teacher75
meni je jedino ovaj william privlacan, ovi ostali mi se nisu nikad svidjali, cak ni alec, nesto me kod njega odbija
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:02:03
vjestica
nisam oduševljena sa braćom Baldwin, ali sad me zadeveraste s tim iz Kineme, ne mogu da skontam na koga mi liči izlazio ili radio u Kinemi? dajte bar ime, da ne dumam cijeli dan
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:02:53
Penelope82
IZVORNA PORUKA: teacher75 meni je jedino ovaj william privlacan, ovi ostali mi se nisu nikad svidjali, cak ni alec, nesto me kod njega odbija Sad sam ovaj tvoj post vidjela na drugoj temi Ne volEm Baldwine,ni jednog...
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:03:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: Penelope82 IZVORNA PORUKA: teacher75 meni je jedino ovaj william privlacan, ovi ostali mi se nisu nikad svidjali, cak ni alec, nesto me kod njega odbija Sad sam ovaj tvoj post vidjela na drugoj temi Ne volEm Baldwine,ni jednog... ne volim ni ja al mi je ovaj wiliam bio dobar u filmu sliver sa sheron stone
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:08:40
Penelope82
Jel' to ono kad glumi psihopatu sa kamerama iz svih stanova u zgradi?
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:09:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Jel' to ono kad glumi psihopatu sa kamerama iz svih stanova u zgradi? aha al je sexy http://www.imdb.com/title/tt0108162/?ref_=nv_sr_1
RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) 23.1.2015 10:10:09
Penelope82
Sad tek vidim da si fino napisala Silver Odosmo mi s teme
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake