Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu"
Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji
Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se Mislim, tijelo mu je na mjestu ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne
slažem se...
pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati) ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd... ah oh uh.... ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela
IZVORNA PORUKA: Visnja RR treba biti prefinjen na kvaran način... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik...
ma sta ja znam, procitala sam sva tri dijela. Opisivanje seksualnih scena, pa nista sto mozda vecina nisu dozivjeli sa svojim partnerima, iskljucujuci uloge dominator-potčinjena. Ma popularna americka prica o zlostavljanom djetetu, koji je rano ostao bez majke koja se drogirala i prostituisala, ali koja ga je na neki svoj nacin voljela, a on nije zelio priznati da je on nju volio pa je to pokusao "izljeciti" bicevanjem i tzv. zestokim tucanjem, zena koje su licile nekim dijelom na njegovu majku. A zaljubio se ina kraju ozenio, i dobio dvoje djece i postao "oslobodjen". Ah da, uvijek je volio da zenu malo izmlati po guzici, a na kraju se ispostavilo da je i ona sve to voljela... Ma tipicno americko s... o zlostavljenom djetetu...
Cuh da je Jamie Dornan novi Sivi, frrrrrr, model za Calvin Klein donje rublje, znaciiii definitivno ima "spremu"
Ne mogu da vidim nijedan razlog sto Bomer nije Sivi, osim da mu je mali, kako vec ide po LB teoriji
Ovog sam sad izguglala i ne svidja mi se Mislim, tijelo mu je na mjestu ali neka sladunjava faca, nie to gospon sivi ne ne
slažem se...
pored toga što mora biti lijep, zgodan, treba biti prefinjen na kvaran način (ili sam ovo trbal obrnuto napisati) ... da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik.. itd... ah oh uh.... ma onaj M.B. / gej mi je vizuelno savrsen... a mog se kladiti da mu oderane leviske odlicno stoji...ipak skoro svaki gej pazi na kult tjela
ionako je sve to samo bajka
Ja film ne mogu iscekati :) a mislim da ce nas sviju Dornan iznenaditi pozitivno ali ona sto glumi Anu je bezveze bas, nekako mi se nimalo ne uklapa u izgled koji sam zamisljala...
probaj gabrielov pakao, zanos..trecu jos nisam procitala
cini se jako zanimljiva
u mojoj glavi mr. grey izgleda ovako
tj. kao sasa kovacevic i ono sto je visnja dosad najbolje opisala kao "da mu iz očiju viri i dječak i žigolo i najnježniji i najvatreniji i najperverzniji ljubavnik"
Knjig sam procitala nekako u jednom dahu. Nisu neka umjetnost al je ipak jako zanimljiva i ne da se spustiti. Meni je bilo jako lijepo citati ih jer su laganica i ne opterecuju mi mozak :) Preporucila bih svakom.
ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi... Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi... Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze.
ja sam je procitala danas i da vam pravo kazem bas sam razocarana...e znam zasto se ljudi toliko loze na nju... Realno patetika pomjesana sa ponekom sadomazo scenom...nikakva razlika od hiljade drugih ljubica...
Ja, majka, supruga, domacica, profesorica, zena odgovorno tvrdim da sve mi svedemo svoj sexualni zivot u zadnjih mjesec dana na papir sva zavodjenja predigre, sve poze i vrhunce da bi pedeset nijansi bile samo "Zgode segrta hlapica"...Pa jbg ona Stilovka napravila dramu sto ju je par puta lupio po guzi... Mene moj lupa "otkle" god stigne pa nepravim teatar sto bridi... Moja curica neki dan , sjede svekar i svekrva ja uzimala nesto s poda, a ona mene lupi sa zada kaze vako babo mamu stalno. OOooo Boze.
Ma ni slično, gdje ćeš porediti to usputno pljeskanje po guzi s ovim iz knjige, prebaci te preko nogu pa mlati, još da brojim.
Ja gledala treiler za film, i uzmem knjigu haj reko da procitam, zagolicalo mi mastu. I procitala do pola i iznervirala me ona zenska...ma bjezi bolan. Previse me podjseca na i u Bellu iz onih vampira. Lafo bespomocna, neiskusna, naivna...nisam dalje citala. Ne volim takve likove. Odustala sam i od filma.