Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e ja se ne mogu vise ni sjetiti o cemu se tacno radi (znam okvirno) ali mi se pocela mjesati sa jos jednom knjigom koju sam nedavno citala i ne mogu sad da se sjetim naslova, e svasta
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Smijem li ja napisati svoje skromno mišljnje Meni ova knjiga bezveze
Ne mogu da vjerujem da neko protestvuje sto je neko ovako seksi izabran za Sivog a da umjesto njega zele dva po meni najgej glumca, sa nimalo dominatne vibre u sebi . I sad je odustao.
A nikome ne smeta ova zenska uloga, Melanina kcerka... svasta
ma draga, da je taj glumac snimio film ja ga vjerovatno ne bih gledala...jer je on meni ko drvosjeca... a gej Matt B. je po meni savršen za ulogu.. to što je gej nema veze :)) ipak je on glumac :)))
a nije mi po ukusu ni kćerka gđe Melani..mada garant ce je srediti da lici na Anastasiju