Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ti fino kažem pročitaj knjigu...hebo ga ti ja se znam sex-at i to sa sportski građenim, inovativnim i maštovitim tipom u zanku i podzanku škorpion...
razumijem ja tebe, moj je lav a ono ti bješe lav hej lele
fakat se kanim da pročitam knjigu al ne bi da je površno pročitam nego da s merakom zasjednem a sve sam u potrči-potrči folu ovih dana
ja ti fino kažem pročitaj knjigu...hebo ga ti ja se znam sex-at i to sa sportski građenim, inovativnim i maštovitim tipom u zanku i podzanku škorpion...
razumijem ja tebe, moj je lav a ono ti bješe lav hej lele
fakat se kanim da pročitam knjigu al ne bi da je površno pročitam nego da s merakom zasjednem a sve sam u potrči-potrči folu ovih dana
et mož mislit... čekam ja da pročitaš
Iz mog iskustva, cure koje nisu čitale knjigu neka ne čitaju komentare, ja sam sve komentare izčitala pa onda pročitala knjige, pa sam možda zbog toga mnogo više i očekivala od knjiga. Elem, nisam razočarana, ali mislim da bi mi bolje "sjele" da nisam izčitala sve postove na RR. Isto kao kada ti neko kaže kraj filma dok ga gledaš!
Nego, ovaj treći dio je li cijeli u ovako sladunjavom tonu kao prvih 10 stranica? Ne čita mi se ako nema nekih zapleta i zanimljivosti! I razočarala sam se u Elenu, očekivala sam tu malo veću dramu. Ma, moglo je općenito biti malo više zapleta...
Nego, ovaj treći dio je li cijeli u ovako sladunjavom tonu kao prvih 10 stranica? Ne čita mi se ako nema nekih zapleta i zanimljivosti! I razočarala sam se u Elenu, očekivala sam tu malo veću dramu. Ma, moglo je općenito biti malo više zapleta...
nije
Koliko ste platili 3 dio? Sad na sajmu ciko kaze Evo to vam je sajamski popust i ako cete uzeti sve 3 po 25KM=75 a po jedna su po 28. I nisam kupila, cini mi se da je neko rekao da je u Merkatoru 22KM ili ja nisam dobro procitala