Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
veeseelaa jesi li pročitala knjigu? Vidjela sam u starijim postovima da si se nećkala, a zadnja četiri dana sam bila zauzeta , nisam novije postove čitala.
a knjiga vas "tjera" da na drugačiji način razmišljate i djelujete na planu partner- vi? ili??
drugačije razmišljam i djelujem na planu ja-partner, pa na planu ja-ja i tako dalje
Ja sam se sjetila kako sam se zaljubila u muza , a obaveze, zivot, pa sam zaboravila . Što bi rekli Crnogorci, a sad ćemo malo da se podšjetimo, tako je sve počelo, i ne završava vec danima
Nego, jesu li ti rekli da u trećoj knjizi ima i trudničkog seksa ?
Ja sam se sjetila kako sam se zaljubila u muzauser posted image , a obaveze, zivot, pa sam zaboravila
ja to nikad ne zaboravljam, zato smatram da knjiga neće moje vidike proširiti, mislim ne samo po tom segmentu nego na sav drugi odnos vezano sa partnerom, zaista tako mislim
Nego, jesu li ti rekli da u trećoj knjizi ima i trudničkog seksauser posted image ?
ja sam, u stvari, skontala a ja volim samo Kristijana iz prve knjige a da mi je kasnije vala pičić pravi. volim ga kada je žestok a ovo zaljbiška sranje vala i ne
ja to nikad ne zaboravljam, zato smatram da knjiga neće moje vidike proširiti, mislim ne samo po tom segmentu nego na sav drugi odnos vezano sa partnerom, zaista tako mislim
Ne smije se biti ozbiljan na ovakvoj temi Krhko je znanje
ma nisam ozbiljna , vidim da su neke žene promijenile i svoj vokabulator uticajem knjige, što je u biti moj način komuniciranje inače, naravno sa bliskim ljudima..... osobito s partnerom, samo povezujem stvari i čudim se kako jedna knjiga može uticati na takvu vrstu promjene dal su došle do spoznaje da je sex jako bitan, odnosno najbitniji u odnosu para? da je erotičnost poželjna a ne sramna itd da svom partneru trebamo biti seksi? prvenstveno same sebi što je ključ za usojeh na ovom polju, itd misterij je kako ljudski mozak funkcionira
vjerovatno si na drugačiji način pristupila gledanju na istu, možda je to za tebe sve nerealno, izmišljeno, bajkovito i neostvarivo a možda već tako živiš
ja sam, u stvari, skontala a ja volim samo Kristijana iz prve knjige a da mi je kasnije vala pičić pravi. volim ga kada je žestok a ovo zaljbiška sranje vala i ne
Je l' da Otišla spisateljica malo too much...ona kombinacija njega u prvoj knjizi je taman kako treba...uhhhhh
ma nisam ozbiljna , vidim da su neke žene promijenile i svoj vokabulator uticajem knjige, što je u biti moj način komuniciranje inače, naravno sa bliskim ljudima..... osobito s partnerom, samo povezujem stvari i čudim se kako jedna knjiga može uticati na takvu vrstu promjene dal su došle do spoznaje da je sex jako bitan, odnosno najbitniji u odnosu para? da je erotičnost poželjna a ne sramna itd da svom partneru trebamo biti seksi? prvenstveno same sebi što je ključ za usojeh na ovom polju, itd misterij je kako ljudski mozak funkcionira
joj sad će te svi napasti i reći da pročitaš knjigu i onda tek da komentarišeš... U suštini ova knjiga valjda probudi želju za istraživanjem granica u sexu ili šta već...ili samo aktivira hormone
MM i meni ne treba nikakva knjiga da otkrijemo šta sve možemo da radimo kad smo sami a bogme pogotovo ne da nas podstakne na to.
Evo i sad mi je upaljen prvi dio, ne ide i ne ide... jesam li normalna? Šta nije u redu sa mnom? 4-5 dana čitam i tek sam na 304. str. Ne mogu reći da nije interesantno, ali toliko brate nije. Evo još čekam taj uber interesantni dio... Meni je ovo i dalje samo ljubavni roman sa puno explicitnih scena.
Meni je ovo i dalje samo ljubavni roman sa puno explicitnih scena.
ma ja ba, mislim iako nisam pročitala knjigu a može se valjda o uticaju iste na ljude raspravljati i bez da se ista pročita ima drugih boljih knjiga o kojima se uopće ne piše a vjerujem da bi ostavile traga na nama svima il su već ostavile
A čemu komentari da ima boljih knjiga? Pa, naravno da sve znamo da ima puno kvalitetnijih štiva od ovog 'sr***' (ja i dalje mislim ovo o knjizi iako sam je pročitala veoma brzo i mislim da nisu bila potrebna tri nastavka, jedan malo realniji je bio sasvim dovoljan, ali zna se zasto se to uradilo i zna se zasto se pisalo na nacin na koji je pisano). Ipak je ovo samo moderniji ljubić koji je imao namjeru da dodje do što većeg broja čitateljica. I ništa više!
e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja iste... ja sam naiva teška pa mi treba koji savjet više... de me nemoj zaustavljat u mom novootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.10.2012 12:28:29 >
e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja site... ja sma naiva teška pa mi treba koji svajet više... de me nemoj zaustavljat u mom bovootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebuuser posted image
e hebo te gdje si do sad sad mogu otići sa teme
šta mene imaš pitati? ko ja bi nešto ko imala reć više od vas.....
a o nagonu možemo na drugim temama, rada sam za popričati
e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja site... ja sma naiva teška pa mi treba koji svajet više... de me nemoj zaustavljat u mom bovootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebuuser posted image
e hebo te gdje si do sad sad mogu otići sa teme
šta mene imaš pitati? ko ja bi nešto ko imala reć više od vas.....
a o nagonu možemo na drugim temama, rada sam za popričati
ja ti fino kažem pročitaj knjigu...hebo ga ti ja se znam sex-at i to sa sportski građenim, inovativnim i maštovitim tipom u zanku i podzanku škorpion... uzmi tpočitaj ti o tome pa ćeš vdijet da mi pitanja nisu vezana za ove stavri sladunjave...čuj savjeti za bolji sex... ti baš misliš d aja smatram da ti imaš dobar sex pa ću to da te pitam...jok ba... imama durga pitanja...al moraš porčitati knjigu... hebo ga miš...zar je tako komlikovano...hajd bar prvu knjigu...6 pitanja je iz nje
Uh...dobro je pa nismo svi isti...ja sam jedna jako maštovita ribica