|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :)
3.10.2012 11:34:27   
d.dita
veeseelaa jesi li pročitala knjigu? Vidjela sam u starijim postovima da si se nećkala, a zadnja četiri dana sam bila zauzetauser posted image , nisam novije postove čitala.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 701
3.10.2012 11:39:26   
veeseelaa
nisam čitala, budem već

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 702
3.10.2012 11:39:29   
minja_
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a knjiga vas "tjera" da na drugačiji način razmišljate i djelujete na planu partner- vi? ili??

drugačije razmišljam i djelujem na planu ja-partner, pa na planu ja-ja i tako daljeuser posted image

Ja sam se sjetila kako sam se zaljubila u muzauser posted image , a obaveze, zivot, pa sam zaboravilauser posted image . Što bi rekli Crnogorci, a sad ćemo malo da se podšjetimo, tako je sve počelo, i ne završava vec danimauser posted image

Nego, jesu li ti rekli da u trećoj knjizi ima i trudničkog seksauser posted image ?

Neposredna veza do poruke: 703
3.10.2012 11:42:15   
veeseelaa
Ja sam se sjetila kako sam se zaljubila u muzauser posted image , a obaveze, zivot, pa sam zaboravila

ja to nikad ne zaboravljam, zato smatram da knjiga neće moje vidike proširiti, mislim ne samo po tom segmentu nego na sav drugi odnos vezano sa partnerom, zaista tako mislim

Nego, jesu li ti rekli da u trećoj knjizi ima i trudničkog seksauser posted image ?

nisu, ok je, samo nek se ljudi seksaju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 704
3.10.2012 11:44:45   
ladyblue RR
ja sam, u stvari, skontala a ja volim samo Kristijana iz prve knjige a da mi je kasnije vala pičić pravi.
volim ga kada je žestok a ovo zaljbiška sranje vala i ne

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 705
3.10.2012 11:45:35   
minja_

ja to nikad ne zaboravljam, zato smatram da knjiga neće moje vidike proširiti, mislim ne samo po tom segmentu nego na sav drugi odnos vezano sa partnerom, zaista tako mislim

Ne smije se biti ozbiljan na ovakvoj temiuser posted image
Krhko je znanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 706
3.10.2012 11:46:04   
veeseelaa

ljubav ćeš nekako objasniti a strast teško 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 707
3.10.2012 11:51:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: minja_

ma nisam ozbiljnauser posted image , vidim da su neke žene promijenile i svoj vokabulator uticajem knjige, što je u biti moj način komuniciranje inače, naravno sa bliskim ljudima..... osobito s partnerom, samo povezujem stvari i čudim se kako jedna knjiga može uticati na takvu vrstu promjene user posted image
dal su došle do spoznaje da je sex jako bitan, odnosno najbitniji u odnosu para?
da je erotičnost poželjna a ne sramna itd
da svom partneru trebamo biti seksi? prvenstveno same sebi što je ključ za usojeh na ovom polju, itd
misterij je kako ljudski mozak funkcionira

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 708
3.10.2012 11:57:46   
d.dita
drugačije razmišljam i djelujem na planu ja-partner, pa na planu ja-ja i tako daljeuser posted image

ne kontam zašto na mene knjiga nije tako uticala! jao, možda nešto nije u redu samnom! user posted image

Neposredna veza do poruke: 709
3.10.2012 12:05:57   
veeseelaa
vjerovatno si na drugačiji način pristupila gledanju na istu, možda je to za tebe sve nerealno, izmišljeno, bajkovito i neostvarivo a možda već tako živiš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 710
3.10.2012 12:06:51   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam, u stvari, skontala a ja volim samo Kristijana iz prve knjige a da mi je kasnije vala pičić pravi.
volim ga kada je žestok a ovo zaljbiška sranje vala i ne

Je l' da user posted image
Otišla spisateljica malo too much...ona kombinacija njega u prvoj knjizi je taman kako treba...uhhhhh user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 711
3.10.2012 12:09:52   
Dz3ni
ma nisam ozbiljna , vidim da su neke žene promijenile i svoj vokabulator uticajem knjige, što je u biti moj način komuniciranje inače, naravno sa bliskim ljudima..... osobito s partnerom, samo povezujem stvari i čudim se kako jedna knjiga može uticati na takvu vrstu promjene
dal su došle do spoznaje da je sex jako bitan, odnosno najbitniji u odnosu para?
da svom partneru trebamo biti seksi? prvenstveno same sebi što je ključ za usojeh na ovom polju, itd

joj sad će te svi napasti i reći da pročitaš knjigu i onda tek da komentarišeš...user posted image
U suštini ova knjiga valjda probudi želju za istraživanjem granica u sexu ili šta već...ili samo aktivira hormone user posted image

MM i meni ne treba nikakva knjiga da otkrijemo šta sve možemo da radimo kad smo sami user posted image a bogme pogotovo ne da nas podstakne na to.

Evo i sad mi je upaljen prvi dio, ne ide i ne ide... jesam li normalna? Šta nije u redu sa mnom? user posted image
4-5 dana čitam i tek sam na 304. str. Ne mogu reći da nije interesantno, ali toliko brate nije. Evo još čekam taj uber interesantni dio...user posted image Meni je ovo i dalje samo ljubavni roman sa puno explicitnih scena.

Neposredna veza do poruke: 712
3.10.2012 12:12:23   
veeseelaa
Meni je ovo i dalje samo ljubavni roman sa puno explicitnih scena.

ma ja ba, mislim iako nisam pročitala knjigu user posted image a može se valjda o uticaju iste na ljude raspravljati i bez da se ista pročita
ima drugih boljih knjiga o kojima se uopće ne piše a vjerujem da bi ostavile traga na nama svima il su već ostavile

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 713
3.10.2012 12:14:04   
Dz3ni
ima drugih boljih knjiga o kojima se uopće ne piše a vjerujem da bi ostavile traga na nama svima il su već ostavil

eh baš to

Neposredna veza do poruke: 714
3.10.2012 12:18:47   
Mya_81 RR
A čemu komentari da ima boljih knjiga? Pa, naravno da sve znamo da ima puno kvalitetnijih štiva od ovog 'sr***' (ja i dalje mislim ovo o knjizi iako sam je pročitala veoma brzo i mislim da nisu bila potrebna tri nastavka, jedan malo realniji je bio sasvim dovoljan, ali zna se zasto se to uradilo i zna se zasto se pisalo na nacin na koji je pisano). Ipak je ovo samo moderniji ljubić koji je imao namjeru da dodje do što većeg broja čitateljica. I ništa više!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 715
3.10.2012 12:20:20   
veeseelaa
upravo, i bez zanošenja molim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 716
3.10.2012 12:20:55   
Mya_81 RR
Zapravo nam svima s vremena na vrijeme treba ovakva neka bajkovita priča da malo odlutamo od stvarnosti..................

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 717
3.10.2012 12:26:08   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: minja_

ma nisam ozbiljnauser posted image , vidim da su neke žene promijenile i svoj vokabulator uticajem knjige, što je u biti moj način komuniciranje inače, naravno sa bliskim ljudima..... osobito s partnerom, samo povezujem stvari i čudim se kako jedna knjiga može uticati na takvu vrstu promjene user posted image

e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja iste...
ja sam naiva teška pa mi treba koji savjet više...
de me nemoj zaustavljat u mom novootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebuuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.10.2012 12:28:29 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 718
3.10.2012 12:26:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Zapravo nam svima s vremena na vrijeme treba ovakva neka bajkovita priča da malo odlutamo od stvarnosti..................

user posted image ma bježi, ja ne volim toooo
mislim bajke i co, kao da mi neko da u mašti 100 000,00 KM i kaže potroši i ja sad duman kud ću s njima a vamo nemam ni stoju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 719
3.10.2012 12:26:57   
Blue rose RR

user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 720
3.10.2012 12:28:59   
veeseelaa
e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja site...
ja sma naiva teška pa mi treba koji svajet više...
de me nemoj zaustavljat u mom bovootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebuuser posted image

e hebo te gdje si do sad user posted image sad mogu otići sa teme

šta mene imaš pitati? user posted image ko ja bi nešto ko imala reć više od vas.....user posted image

a o nagonu možemo na drugim temama, rada sam za popričati user posted image

evo

Savjeti za bolji sex

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 721
3.10.2012 12:29:10   
d.dita
joj sad će te svi napasti i reći da pročitaš knjigu i onda tek da komentarišeš...user posted image

ma nema potrebe ni čitati knjigu, sve se čita izredaka ili između redaka odnosno 23 stranice na RRuser posted image

Neposredna veza do poruke: 722
3.10.2012 12:30:50   
veeseelaa
jest vala user posted image
taj Grey neki hebač, ona poslušna, pa nije, pa onda on jeste ona ga prca i tako
Prvo žestoko a poslije vanila i ajd user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 723
3.10.2012 12:32:09   
Hanady RR

e hajd ne šilji...porčitaj knjigu..spremila sam par pitanja za tebe striktno nakon čitanja site...
ja sma naiva teška pa mi treba koji svajet više...
de me nemoj zaustavljat u mom bovootikrivenom nagonu majketi...trebaš mi ko sunce nebuuser posted image

e hebo te gdje si do sad user posted image sad mogu otići sa teme

šta mene imaš pitati? user posted image ko ja bi nešto ko imala reć više od vas.....user posted image

a o nagonu možemo na drugim temama, rada sam za popričati user posted image

evo

Savjeti za bolji sex

ja ti fino kažem pročitaj knjigu...hebo ga ti ja se znam sex-at i to sa sportski građenim, inovativnim i maštovitim tipom u zanku i podzanku škorpion...
uzmi tpočitaj ti o tome pa ćeš vdijet da mi pitanja nisu vezana za ove stavri sladunjave...čuj savjeti za bolji sex...
ti baš misliš d aja smatram da ti imaš dobar sex pa ću to da te pitam...jok ba...
imama durga pitanja...al moraš porčitati knjigu...
hebo ga miš...zar je tako komlikovano...hajd bar prvu knjigu...6 pitanja je iz njeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 724
3.10.2012 12:33:44   
Mya_81 RR

user posted image ma bježi, ja ne volim toooo
mislim bajke i co, kao da mi neko da u mašti 100 000,00 KM i kaže potroši i ja sad duman kud ću s njima a vamo nemam ni stoju user posted image

Uh...dobro je pa nismo svi isti...ja sam jedna jako maštovita ribica user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *