Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
malo je mozda previse nabildan za moj ukus, ali dalo bi se to urediti do mjere taman mada, jos uvijek nisam procitala knjigu, jos nisam u potpunsoti formirala lik Greya..
ali da gay glumi Greya nikako mi se to ne svidja...
hanabanana, kakvo ljeto, nije to to..sad citaj i tacno na 107 stranici se zakuha a ne na 50. kako mi je to rekla palachinken
ko zeli treci dio na engleskom neka mi javi pp-em i poslacu mu na mail
citiram iz konteksa napisanog "Oko 64 posto ispitanica reklo je da su poželjele više seksa dok su čitale knjigu, a 54 posto dama reklo je da su im se, osim seksa, poboljšali i odnosi u vezi.
jel istina ajd priznajte
< Poruku je uredio felix -- 28.9.2012 21:34:51 >
Završila sam drugu knjigu i dostupni djelič treće i ne mogu dočekati da pročitam nastavak. Vidim da nemma niko na našem. Može i na engleskom, ima li ko? Baš sam se navukla. Suđe neoprano, veš neoplegan, sva sreća ne postoji 4 dio
jao na 424 sam trani treće knjige...plačem... jaoooo Bože...tačno će me ovo dvoje natjerat na ormdor do čitanja...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''