Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo ja došla do 264.str. na jedvite jade, knjiga me ne vuče baš. Više vremena provodim na rr nego čitajući. Ali možda promjenim mišljenje do kraja, nije mi se jednom desilo da mi se knjiga svidi tek pred sami kraj. Inače stil pisanja nula bodova, to me baš nervira. Ali eto, može se čitati, mada ništa spektakularno što sam očekivala čitajući vas ovdje. Doduše meni se nije svidio ni "Strah od letenja", knjiga mi je predosadna bila. Vjerovatno je to sve stvar ukusa. Nikad nisam voljela ljubavne romane, a ni filmove.
Što se tiče knjiga iz ovog žanra, definitivno preporučujem "Istinita priča o avanturama Fanny Hackabout Jones" od Erice Jong. Poslije ove knjige, "50 nijansi sive" izgleda kao najobičniji ljubavni roman.
Moj muž stigao sa sve ti knjige sad ću da utvrđujem gradivo iz ležećeg položaja
Joj mogla bi stvarmo Elena biti Samanta iz Seks i grad-a,prava "gutačica muškaraca". Kate i Eliota sam baš kao na ovom videu zamislila. Mada ovu malu što je predložena za Anu nekako stalno vežem za Gilmore girls i ne mogu je zamisliti kao Anu
Moj muž stigao sa sve ti knjige sad ću da utvrđujem gradivo iz ležećeg položaja
A gdje ima kupiti i koliko košta ?
Molim brzi odgovor
Eh, tek sad vidim gore info.
moj kupio u merkatoru jer sma mu sinoć rekla da je treća dole...pa rkeoh voljela bih imati da šta na engleskom nisam pobrkala
ne znam sad cijene...ne pitah ga...al je rekao ''nadam se da ova petobanka nije bačena''
Čuj čuo...ja sam porčitala on line izdanje
sta ima petobanka?? siva-22km mracnije-22km oslobodjeni- 21km Sve tri knjige mi je kupio na razlicitom mjestu, kaze da je ova knjizara u merkatoru najbolja, cak je postao i nekakav clan. btw kupio mi je i "Ako docekam sutra" S.Šeldon, tako da je ta sljedeca nakon ovih silnih nijansi!
sta ima petobanka?? siva-22km mracnije-22km oslobodjeni- 21km Sve tri knjige mi je kupio na razlicitom mjestu, kaze da je ova knjizara u merkatoru najbolja, cak je postao i nekakav clan. btw kupio mi je i "Ako docekam sutra" S.Šeldon, tako da je ta sljedeca nakon ovih silnih nijansi!
ova je extra dobra u biti meni je Seldon extra sve sam knjige procitala od s.seldon
< Poruku je uredio hapymum -- 1.10.2012 19:06:59 >
Ma i on konta da cu se sad nafurati i na njegove kao i na ovu! inace je sav u fazonu samo citanje,edukacija, kursevi,... A meni je posle poroda najjace štivo za citanje magazini tipa-bebe i mame; moja beba, moje dijete i tako to...