Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni. Onaj plavusan od ladi mi je previse sladunjav...sav mu identitet u to otisao. Dok Grej...lapsus Bomer, ima dosta licnosti...mracan, lijep, sexy, inteligentan...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 28.9.2012 15:30:51 >
Ja probala, došla do 70 i koje....dalje ne ide. Valjda je do mene, davno sam čitala " Strah od letenja " E.J. ALi sam je ostavila za mora.....to mi je knjiga za plaže.
Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.
Ja probala, došla do 70 i koje....dalje ne ide. Valjda je do mene, davno sam čitala " Strah od letenja " E.J. ALi sam je ostavila za mora.....to mi je knjiga za plaže.
dodji do 103 str. i garantujem ti da je neces ostaviti dok sve ne procitas
da i ja napisem koju sinoc sam odjednom procitala 296 strana i citala bi i dalje al dosao mm,djeca spavala a Grey.... definitivno je knjiga cista erotika al ima u njoj ono nesto posebno.jedva cekam veceras nastavit jakooo me interes koji je fazon kog njega a mala se zaljubila do iznemoglosti i bas je hrabra al me uzasnooooo narvira kad joj kaze "dobra djevojcica"