Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u tome je fol. a ja sam inace u filmskom smislu malo poremecena...mislim u trudnoci sam gledala najgore horore, mm je ludio zbog toga...i to sama, po noci buahahha
ispade većina žena! ja volim miks i jedno i drugo, ovisi od raspoloženja al biti stalno podredjen koliko je to partneru interesantno, mislim nakon izvjesnog perioda? dodješ mu kao stvar, no nisam pročitala knjigu, lupam bezveze
sve treba procitati i sve treba pogledati da bi se moglo suditi...necu da kazem da treba sve probati ali eto, vecinu stvari:)
Ja bih pristala na sve osim zadnje scene Uuuu, otkrivam submission crtu u sebi, sta ovo bi, moram mm obavijestiti
misliš rođendanske ima još scena poslije... pa reko da preciziramo
ispade većina žena! ja volim miks i jedno i drugo, ovisi od raspoloženja al biti stalno podredjen koliko je to partneru interesantno, mislim nakon izvjesnog perioda? dodješ mu kao stvar, no nisam pročitala knjigu, lupam bezveze
Pa, to je sado mazo odnos i dvije različite uloge
Naravno, nemamo svi isti ukus i meni je to sasvim ok!
al teško možeš donijeti sud ako nisi probao pričamo onda u praznu slamu meni je moja kolegica trvrdila daaavnooo da je njen tadašnji momak izvanredan ljubavnik, opisujući mi čin sexa s njim, i pita me šta ja mislim? daj rekoh da probam jedino bi tad moja ocjena vrijedila naravno nisam probala
A vidiš, nakon pročitane lektire, razjašnjeni su mi termini dominant, sadist, mazohist i submisivan. Kako zvončica kaže, ima edukativan karakter. Da ne spominjem kako sam naučila šta je butt plug
ja to povezujem sa britkošću na jeziku, direktnošću, sklonošću ka extremnom, takva osoba (a ti si ta) ne može biti nježna, NE MOŽEEE i takvu osobu njen partner cijeli život pokušava ukrotiti, al jbg sve ostane na pokušajima, zato mu je toliko interesantna odnosno sexipilna takva žena
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.9.2012 10:35:18 >
ja sam romantična i nježnauser posted image user posted image user posted image
ja to povezujem sa britkošću na jeziku, direktnošću, sklonošću ka extremnom, takva osoba (a ti si ta) ne može biti nježna, NE MOŽEEE i takvu osobu njen partner cijeli život pokušava ukrotiti, al jbg sve ostane na pokušajima, zato mu je toliko interesantna odnosno sexipilna takva žena
to su rovovske bitke
< Poruku je uredio Skvo RR -- 27.9.2012 10:41:14 >