Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja nisam ni citala ni gledala teacher...podsjeca mene ova knjiga na mnogo stosta bas sam jednu nedavno citala slicnu, nije bas ovako eksplicitna ali ima dodirnih tacaka
a ko lupa o knjizi? ja sam se nadovezala na kritiku i iz kritike zaključila o čemu se radi, vjerujem da je to djelić radnje, al djelić koji mene zanima mislim ta dominacija partnera u krevetu lupaš ti bezveze kad bi da mi odradiš hoćul pisati il ne, ne lupaj više
Ticerko ja sam gledala...ni blizu nije slicno... uostalom odgledala sam sve moguce erotske filmove..
ne znam zasto ali mi je nekad davno Divlja orgideja bila bas nesto...
posljedbnji Tango u Parizu je bio sokantan za ono staro vrijeme... pogotovo scena kad on uzima puter i... kre*ne je s ledja ... mislim...sad to obako sve smjesbo izfleda...i da... tada je bila fora ...on mator a ona puterica... itd itd...
ali bas cekiam ovaj film....
i bas me zanima kraj ove knjige ili ce treci dio biti napisan da ce postojati i ctvrti...
Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.
a ko lupa o knjizi? ja sam se nadovezala na kritiku i iz kritike zaključila o čemu se radi, vjerujem da je to djelić radnje, al djelić koji mene zanima mislim ta dominacija partnera u krevetu lupaš ti bezveze kad bi da mi odradiš hoćul pisati il ne, ne lupaj više
kritika nije uopste mjerodavna, ne mozes citajuci samo jedno, tudje, pa jos i negativno misljenje stvoriti svoje vidjenje knjige....mislim,mozes,ali imas bez veze predrasudu o knjizi,koja uopste nije losa...naprotiv
Ja ne kontam kako ovde mogu davati kritiku, one koje nisu ni citale...zato se procita knjiga, pa se napise pozitivno ili negativno o dojmu...a ne lupanje bezveze.
Ti.
A sada jel ja lupam ili ne...to je moja stvar. Ja sam knjigu procitala.
nisam ja skontala da je vesela rekla da je knjiga loša...ona samo piše o stvarima iz njene perspektive a koje su tema knjige. pa ne mora se pročitati knjiga da bi se znalo nešto o sado-mazo sexu. barem ja nisam morala a mislim da ni vesela nije. ovo jeste priča o trilogiji ali kao i na svakoj temo, malo se ode OT.
< Poruku je uredio ladyblue -- 27.9.2012 10:56:57 >
ma meni ta dominantnost njegova je ''smješna'' na kraju priče... mislim halo...kad naletiš na pravo...padaš da si mačka sa 9 života a jok da imaš mačku sa devet repova... meni je zanimljivije da on takav kakav jeste prihavtio je vanila sex...nego ona takva kakv jeste prihvati da porba sve i svašta... a baška što dečko zna i u jednom i u drugom ''kako se to radi''
ma meni ta dominantnost njegova je ''smješna'' na kraju priče... mislim halo...kad naletiš na pravo...padaš da si mačka sa 9 života a jok da imaš mačku sa devet repova... meni je zanimljivije da on takav kakav jeste prihavtio je vanila sex...nego ona takva kakv jeste prihvati da porba sve i svašta... a baška što dečko zna i u jednom i u drugom ''kako se to radi''
i ko ne bi bio "Ana"
samo ona koja to bila nije
Mislim bez opbzira na ''otvorenost'' ličnoga uma...nisam baš voljna d anakon sex-a pijem brufen i mažem bolna mjesta melemom
No opet... taj Anin pristanak vežem sa stalnim oblačenjem prijetljicinih haljina i čizama, voženjem auta u raspadnom stanju, življenja u prijateljicinom stanu...itd itd... koliko god ta sponzorska strana nije ''dominantna'' u knjizi...i Ana je nakon nekoliko maminih muževa i mame koja ima kuću putujuću prihavtila dosta toga na uštrb sigurnosti koju je dobila sa njim...i on je toga svjestan pa insistira na poklonima i to ga čini sretnim jer joj pruža nešto što imala nije i dobija ono tš imao nije vanila + sado-mazo u jednom
Mislim baš su se našli... iako smao njegova marčna strana je potpuno opisana ... al nije Ana daleko od ''nesretnoga'' djetinjstva
požuri.... još malo pa rođendan
bez obzira što me privlači opis njegove vanjštine..boja očiju i to bogatstvo...mislim da se ne lažemo..na to bih se ložila više nego na njega..iskreno...ne bih mogla trpiti onako shebanu ličnost ni za što..da ja ostanem bez pameti i svaki put kontam hoćel me prebit ako zakolutam očima..neka hvala... jedva duram i sa ovim normalnim što ga imam...slomim se živa dok razumijem neki problem..