Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
“Popularnost erotskih ljubića u suvremenom društvu može se tumačiti najprije tako da su žene u srednjim godinama općenito žedne ili gladne seksualne ljubavi, pa im erotski ljubavni romani predstavljaju ispunjenje njihovih fantazija, u nedostatku nečeg konkretnijeg i kvalitetnijeg u njihovim svakodnevnim, ne osobito uzbudljivim životima. Moglo bi se poći i od teze da muškarci srednjih godina u brakovima temeljito zakazuju kao seksualni partneri te da nisu uvijek zadovoljavajući odgovor na ženske seksualne apetite.”
pa mislim........
ma dobro ovo je vjerovatno neka stara, nadrkana profesorica kojoj se knjiga jednako svidjela ali neće da prizna pa ona će kao sa stručne strane sve to popljuvati
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Kao i uvijek za svaku knjigu koja brzinom svjetlosti dostiže popularnost pojave se kritike dokonih porfesora/ica i manama iste al ni one koje ih čitaju ne poštede...
I jesmo našle nešto novo za čitanje...na polovini sma trice
“Popularnost erotskih ljubića u suvremenom društvu može se tumačiti najprije tako da su žene u srednjim godinama općenito žedne ili gladne seksualne ljubavi, pa im erotski ljubavni romani predstavljaju ispunjenje njihovih fantazija, u nedostatku nečeg konkretnijeg i kvalitetnijeg u njihovim svakodnevnim, ne osobito uzbudljivim životima. Moglo bi se poći i od teze da muškarci srednjih godina u brakovima temeljito zakazuju kao seksualni partneri te da nisu uvijek zadovoljavajući odgovor na ženske seksualne apetite.”
pa mislim........
Ja i mm smo mladi, još nismo zašli u srednje godine te me ovo ne dotiče. A o kvalitetu našeg bračnog života neću na forumu to je intima
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
iz ove kritike mi se nije dopao ovaaj dio Pitanje koje sve zanima jest zašto su baš sad sredovječne udane žene, populacija iz koje se regrutira najveći broj kupaca, poludjele za romansom neiskusne djevice Anastasie i milijunaša Christiana sklonog dominaciji u spavaćoj sobi.
Kazu da je bolja od 50 shades....http://www.amazon.com/100-Strokes-Brush-Before-Bed/dp/0802117813
100 Strokes of the Brush Before Bed
(felix, kako bi ovo preveli? "100 udaraca četkom prije spavanja" )
Im so old Sto poteza cetkom prije spavanja je napisana ima mozda i 20 godina i bila je bum u Italiji kad je objavljena, jer je autobiografski prikaz djetinjstva i mladosti neke Italijanke, njenih seksualnih odnosa, uz dosta eksplicitnih scena. Najvecu prasinu izazvale su njene godine u kojima je dozivjela sve to, bilo je ono, kao, roditelji, nemate pojma o svojoj djeci i njihovim paralelnim zivotima.
Kazu da je bolja od 50 shades....http://www.amazon.com/100-Strokes-Brush-Before-Bed/dp/0802117813
100 Strokes of the Brush Before Bed
(felix, kako bi ovo preveli? "100 udaraca četkom prije spavanja" )
Im so old Sto poteza cetkom prije spavanja je napisana ima mozda i 20 godina i bila je bum u Italiji kad je objavljena, jer je autobiografski prikaz djetinjstva i mladosti neke Italijanke, njenih seksualnih odnosa, uz dosta eksplicitnih scena. Najvecu prasinu izazvale su njene godine u kojima je dozivjela sve to, bilo je ono, kao, roditelji, nemate pojma o svojoj djeci i njihovim paralelnim zivotima.
citala sam ovu knjigu nekad davno, samo sam bila zaboravila naslov, i jeste bas sokantana obzirom na sve sto si navela
iz ove kritike mi se nije dopao ovaaj dio Pitanje koje sve zanima jest zašto su baš sad sredovječne udane žene, populacija iz koje se regrutira najveći broj kupaca, poludjele za romansom neiskusne djevice Anastasie i milijunaša Christiana sklonog dominaciji u spavaćoj sobi.
znači on dominantan, a ne ona ?
jebo tu knjigu šta iz nje možeš naučiti
ta dominacija ima početak i kraj i to kakav...i čiji ostaje pitanje smao za one koji čitaju djelo mislim bez obzira na sado-mazo tendencije povjerenje igra veliku ulogu u svemu... i sad dal neko iz ove ''knjige'' uči...ili samo mu na mjesto dolaze prijašnje misli svoga života...to je već drugi par rukava... Knjiga jeste erotska...al je mnogo više do toga bez obzira na totalno siromašana stil pisanja iste
znači on dominantan, a ne ona ?
jebo tu knjigu šta iz nje možeš naučiti
ta dominacija ima početak i kraj i to kakav...i čiji ostaje pitanje smao za one koji čitaju djelo mislim bez obzira na sado-mazo tendencije povjerenje igra veliku ulogu u svemu... i sad dal neko iz ove ''knjige'' uči...ili samo mu na mjesto dolaze prijašnje misli svoga života...to je već drugi par rukava... Knjiga jeste erotska...al je mnogo više do toga bez obzira na totalno siromašana stil pisanja iste
Pa, vesela ima i onih kojima je uzbudljivo biti podredjen