RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Hannica -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 23:31:04)

Čestitam. [sm=bravo.gif]

saritaa -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 0:04:12)

IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Evo da se i ja prijavim [sm=nosecka.gif] sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

andy mila, čestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
želim ti urednu trudnoću, lagan porod i preslatku, zdravu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

i od mene sve najljepse, divna vijest Andy [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

i ostalim trudnicama cestitam i sve najbolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 8:43:13)

IZVORNA PORUKA: amrara

zna li mi neka od vas reci kako se prate ove sedmice. KAd sam s Tarikom bila trudna znala sam kojim mi danom ide nova sedmica sad sam malo zbunjena jer mi na nekoliko stranica pokazuje razlicito.
Zadnji put sam dobila 13/03.
I da, kad je pravo vrijeme za prvu posjetu doktoru :D

Draga, meni je zadnja menstruacija bila 11.3. iako znamo da nije doslo do zaceca bas u toj sedmici menstr. ginekolozi racunaju od prvog dana posljednje. Znaci ti si kao i ja u sestoj. Nije ti rano. Vec ti se moze vidjeti gestacijska vrecica. Ako si nestrpljiva kao ja onda idi vec a ako nisi onda sacekaj jos sedmicu pa ces tako vidjeti aBd i otkucaj srca. Ja sam bila jucer i na ultrazvuku se vidjelo da je trudnoca.Jesi li radila test? Pretpostavljam da jesi. Sretnooo i javi kako je bilo na ultrazvuku. pozz

Hvala svima na cestitkama, od srca.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sirnica -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 9:08:42)

Svim novimtrudnicama čestitam trudnoću, da na vrijeme dočekaju svoje zdrave bebice, a našoj Andy posebno-baš si me obradovala[sm=smiley27.gif]

elmaL -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 9:20:09)

Bambina, Andy iskrene cestitke, da vam uredno prodju trudnoce, i da na svijet stignu zdrave i vesele bebice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

amrara ako ti je zadnja mens bila 13.3. (cetvrtak) znaci da si danas 4+5 trudna, za dva dana bices punih 5sedmica...svakog cetvrtka ce ti se puniti sedmica, a termin poroda ti je 20.12. naravno pod uslovom da su ti ciklusi redovni.
za pregled ti je stvarno prerano, osim ako do sada nisi imala nekih problema, pa je bolje otici konsultovati se sa dr u vezi eventualne terapije i sl, sad ti moze vidjeti samo malu crnu tackicu[sm=smiley1.gif] ti mozes poceti piti Folacin.
Ja sam sad otisla na pregled u 7oj sedmici i nisu se culi otkucaji srca [sm=smiley13.gif] morala sam cekati 2 sedmice da opet odem i naravno brinulo me da li ce biti sve ok, ali na narednom pregledu sve je bilo uredu hB....zato ti kazem bolje sacekaj, ako mozes[sm=smiley1.gif]

amrara -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 9:20:48)

Najvjerovatnije necu ici do kraja aprila, mozda tamo 29,29 april :D S tarikom sam cijelu trudnocu po bolnicama provela pa sad nikako nemam zelju za cestim odlascima doktoru. Radila sam test, pozitivan je. Kad pocinju mucnine, s tarikom se ne sjecam kad su pocele ali znam da sam izgubila 8 kg u mjesec dana, samo smoki jela

veki_aki -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 9:24:19)

Cestitam svim trudnicama, zelim vam skolsku trudnocu i zdravu bebicu, a posebno tebi Andy, da sve prodje kako treba i da grlis svoje pile[sm=bravo.gif]

elmaL -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 10:31:30)

IZVORNA PORUKA: amrara

Najvjerovatnije necu ici do kraja aprila, mozda tamo 29,29 april :D S tarikom sam cijelu trudnocu po bolnicama provela pa sad nikako nemam zelju za cestim odlascima doktoru. Radila sam test, pozitivan je. Kad pocinju mucnine, s tarikom se ne sjecam kad su pocele ali znam da sam izgubila 8 kg u mjesec dana, samo smoki jela

pa bolje ti je sacekaj svakako....a mucnine i krenu oko 7-8 sedmice, ako ih ima, ja ih u ovoj [sm=nosecka.gif] uopste nisam imala hB [sm=bravo.gif] i tebi zelim isto [sm=smiley1.gif]

pridruzi nam se na chat temi Razgovori u ocekivanju bebe, kao i sve nove trudnice...

pepika -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 12:25:34)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Evo da se i ja prijavim [sm=nosecka.gif] sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy to su divne vijesti [sm=bravo.gif] Zelim ti urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu da rodis. Cuvaj se mila.[sm=smiley31.gif]

Anelat -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 12:30:02)

Ti kao i ja zadnja 11.03 sutra idem aBd na UZ [sm=bravo.gif]

raja_ringe -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 14:05:24)

Čestitam svim trudnicama, a posebno Andy..Želim vam školsku trudnoću i zdrave bebice..

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 14:41:28)

Andy lopuzo mala [sm=smiley2.gif] . Znas sve...... jel moram odmah veceras rakijicu? [sm=smiley36.gif]

Da prodje sve u najboljem redu i da sretna docekas svoju bebicu zivu i zdravu! I u trudnoci uzivaj sto vise lijepa moja

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 16:40:15)

Cestitke svim trudnicama, laku i urednu trudnocu, zdrave i divne bebe vam zelim a posebno Andy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 17:12:28)

Hvala svima, ako dragi Bog dragi da sve bude ok .......

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 17:14:04)

IZVORNA PORUKA: vila_7

Andy lopuzo mala [sm=smiley2.gif] . Znas sve...... jel moram odmah veceras rakijicu? [sm=smiley36.gif]

Da prodje sve u najboljem redu i da sretna docekas svoju bebicu zivu i zdravu! I u trudnoci uzivaj sto vise lijepa moja

E bome ima litru da popijes :-)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

unchy -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 19:18:06)

drage moje da se i ja pridruzim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

TiruTiru -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 19:46:07)

Pratim Unchy u stopu, pridruzujem seee[sm=bravo.gif]

unchy -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 19:51:08)

koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 19:57:22)

Suuuperrr, sretno na ultrazvuku. Ja cu u ponedjeljak a mozda i drugi dan, uglavnom trebam na kontrolu za 7-10 dana. Valjda se tek tad moze vidjeti otkucaj srca. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: Anelat

Ti kao i ja zadnja 11.03 sutra idem aBd na UZ [sm=bravo.gif]

TiruTiru -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 20:47:19)

sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je

Moja zadnja je 10.3, znaci usla u 6
i ultrazvuk u utorak abd
Ko ce vam voditi trudnocu???

A ti si u 5

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 21:09:12)

IZVORNA PORUKA: unchy

koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

Ti si u 5-toj nedelji tj 4+1 [sm=smiley1.gif]..Srećno na UZV.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maza85 -> RE: Trudna sam!!! (15.4.2014 21:30:09)

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

unchy -> RE: Trudna sam!!! (16.4.2014 0:02:43)

IZVORNA PORUKA: maza85

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

draga radila sam test tri dana ranije i pokazao je poz.i jutros sam radila isto [sm=rozacrtici.gif], grudi su mi mansala i izrazene vene po njima,a i doktor kaze da testovi ne lazu, al samo da je rano za ultrazvuk.

unchy -> RE: Trudna sam!!! (16.4.2014 0:04:50)

IZVORNA PORUKA: dandi84

Ti si u 5-toj nedelji tj 4+1 [sm=smiley1.gif]..Srećno na UZV.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hvala draga takodjer i tebi sretnoooo[sm=smiley36.gif]

unchy -> RE: Trudna sam!!! (16.4.2014 0:07:10)

IZVORNA PORUKA: TiruTiru

sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je

Moja zadnja je 10.3, znaci usla u 6
i ultrazvuk u utorak abd
Ko ce vam voditi trudnocu???

A ti si u 5

ja sam iz bihaca i vodi me doktor džinić.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>