RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (29.3.2014 7:00:06)

Cestitke i od mene! Da vam trudnoca prodje u najboljem redu abd! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 15:39:12)

Beta je 2400 a sad se i na ultrazvuku vidi da je trudnoca. Znaciiii, [sm=nosecka.gif].

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:25:48)

Juhu bambina draga cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:26:28)

Evo da se i ja prijavim [sm=nosecka.gif] sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

grozđe -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:34:16)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Evo da se i ja prijavim [sm=nosecka.gif] sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy mila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...

sta reci, presretna sam...

da ti Bog podari sve najbolje i srecu najvecu.....

ljubimo te beboni i ja [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:45:45)

Hvala draga Andy! Cestitam i ja tebi i skolsu trudnocu zelim! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nego, reci mi koja si otprilike sedmica. Mislim da sam ja peta...:*

Vanne -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:51:30)

Bambina tek sad upratih da si trudna...cestitke i da trudnoca prodje u najboljem redu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Andy cestitam ti opet [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:55:32)

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Hvala draga Andy! Cestitam i ja tebi i skolsu trudnocu zelim! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nego, reci mi koja si otprilike sedmica. Mislim da sam ja peta...:*

Draga nemam pojma kad je moja O bila po zadnjoj m mi jedanas 4+2 znaci 5sedmica :-)

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 18:57:06)

aBd Vanne, hvalaaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Andy, Meni je menstr. trajala do 15.3.ne racunam ja od prvog dana mesntr nego od zadnjeg. Svakako je bilo nakon menstr. Bas mi je drago i zbog tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:06:24)

aBd Vanne, hvalaaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Andy, Meni je menstr. trajala do 15.3.ne racunam ja od prvog dana mesntr nego od zadnjeg. Svakako je bilo nakon menstr. Bas mi je drago i zbog tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Draga jako mi je drago da je kod tebe sve ok ... Trudnoca se racuna od 1 dana zadnje M znaciti si negdje 5+nesta 6 sedmica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:08:21)

draga Andy cestitiam ti od srca da ako BOg da docekas zivu i zdravu bebu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bambina i tebi sve najbolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Amyla -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:11:41)

andy, mila, najiskrenije cestitke od srca, skolsku trudnocu ti zelim i zivu i zdravu bebaru da rodis [sm=sloncek.gif]

svim ostalim trudnicama takodje najiskrenije cestitke sa najljepsim zeljama [sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:16:41)

IZVORNA PORUKA: Amyla

andy, mila, najiskrenije cestitke od srca, skolsku trudnocu ti zelim i zivu i zdravu bebaru da rodis [sm=sloncek.gif]

svim ostalim trudnicama takodje najiskrenije cestitke sa najljepsim zeljama [sm=bravo.gif]

Hvala draga dat ce dragi Bog [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lady_bubamara -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:19:33)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Kakva diiiivna vijest, draga Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Od srca ti želim da sve bude najbolje, da ti se tvoja najveća želja ostvari, da ti trudnoća prođe uredno, i da držiš svoj mirisni slatki zamotuljak! Baš me je obradovala ova vijest [sm=zz_skip.gif] [sm=bravo.gif]

Ostalim trudnicama želim ugodnu i školsku trudnoću, i zdrave slatke mirisne zamotuljke [sm=smiley1.gif]

Bambi09 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 19:33:50)

Cestitke novim trudnicama, a posebna za Andy [sm=bravo.gif]

minie -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 20:41:34)

Cestitke od srca, da na svijet doneses zdravu i zivu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala_sa -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 21:16:34)

Mila iskrene cestitke, da nam aBd rodis zivu i zdravu najljepsu bebicu na svijetu [sm=bravo.gif]

ajla86 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 21:25:52)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

bas mi je drago da ti ovih 9 mj prodze lagano i da docekas zivu i zdravu svoju bebicu....

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 22:01:01)

Cestitam I ovdje draga Andy.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 22:01:59)

Beta je 2400 a sad se i na ultrazvuku vidi da je trudnoca. Znaciiii, [sm=nosecka.gif].

Bambina I tebi zelim najljepsih 9 mjeseci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambina. -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 22:17:50)

Hvala draga i tebi a i ostalim zenicama na divnim zeljama.
IZVORNA PORUKA: dandi84

Bambina I tebi zelim najljepsih 9 mjeseci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amrara -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 23:20:59)

zna li mi neka od vas reci kako se prate ove sedmice. KAd sam s Tarikom bila trudna znala sam kojim mi danom ide nova sedmica sad sam malo zbunjena jer mi na nekoliko stranica pokazuje razlicito.
Zadnji put sam dobila 13/03.
I da, kad je pravo vrijeme za prvu posjetu doktoru :D

vjestica -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 23:22:43)

andy mila, čestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
želim ti urednu trudnoću, lagan porod i preslatku, zdravu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

R&T@ -> RE: Trudna sam!!! (14.4.2014 23:27:13)

Divne vijesti na ovoj temi...

Sve najbolje svim trudnicama, a posebno andy...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.4.2014 23:30:46)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>