RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (24.1.2014 19:21:28)

cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svoje[sm=rozacrtici.gif] ugledala prije 15 dana i nadam se curici [sm=smiley36.gif] i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine [sm=smiley36.gif] i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja

Vanne -> RE: Trudna sam!!! (24.1.2014 22:17:18)

IZVORNA PORUKA: sara09

evo da se pritefterim[sm=smiley36.gif]U srijedu smo ugledali[sm=rozacrtici.gif] i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni braco[sm=smiley36.gif]e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalni[sm=zmeden.gif](imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenje[sm=zmeden.gif]s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesila[sm=smiley1.gif]

Sara samo da ti cestitam na trudnoci [sm=bravo.gif]
Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu [sm=smiley1.gif]

curica36 -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 17:05:37)

Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje [sm=rozacrtici.gif] od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

sara09 -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 19:47:22)

IZVORNA PORUKA: Vanne

IZVORNA PORUKA: sara09

evo da se pritefterim[sm=smiley36.gif]U srijedu smo ugledali[sm=rozacrtici.gif] i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni braco[sm=smiley36.gif]e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalni[sm=zmeden.gif](imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenje[sm=zmeden.gif]s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesila[sm=smiley1.gif]

Sara samo da ti cestitam na trudnoci [sm=bravo.gif]
Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu [sm=smiley1.gif]

hvala mila[sm=smiley1.gif]

sara09 -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 19:49:28)

IZVORNA PORUKA: lovepower

cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svoje[sm=rozacrtici.gif] ugledala prije 15 dana i nadam se curici [sm=smiley36.gif] i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine [sm=smiley36.gif] i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja

da i ja tebi cestitam,i eto navijam za [sm=rozacrtici.gif],al prvenstveno naravno da je zivo i zdravo[sm=smiley36.gif]tu cemo negdje u oktombru obadvije abd[sm=smiley36.gif]

sara09 -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 19:50:31)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

čestitke
trebaš uraditi urinolukulturu, dr opće prakse ti treba dati uputnicu

inače nisam imala problema sa tim al sam redovno preventivno radila urinokulturu, par puta u trudnoći

hvala i na cestitkama i na savjetu[sm=smiley1.gif]

sara09 -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 19:53:16)

IZVORNA PORUKA: curica36

Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje [sm=rozacrtici.gif] od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

prvo da ti cestitam,a onda da ti kazem i da je moja seka saznala da je trudna kad joj je curici bilo 9 mjeseci,i iako joj je curica bila naprednija ona ju je dizala,i sve je proslo ok[sm=smiley1.gif]al dok. ce ti na prvoj kontroli ipak sve bolje objasniti[sm=smiley1.gif]

Teddy Bear -> RE: Trudna sam!!! (26.1.2014 20:07:04)

Ja sam ugledala [sm=rozacrtici.gif] kad je prva beba napunila godinu, ne da sam ga podizala, nego sam ga dojila prva 3 mjeseca, a nosala do poroda, da napomenem da je tad bio jako aktivan, sa cjelonocnim budjenjima itd itd, i hvala Bogu sve je proslo u najboljem redu, najbitnije je da je trudnoca u redu. Samo hrabro draga moja, ne obaziri se na negativne komentare, jer sve se kockice na kraju posloze, uz dobru organizaciju. Sretno [sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (27.1.2014 14:52:03)

da i ja tebi cestitam,i eto navijam za ,al prvenstveno naravno da je zivo i zdravo tu cemo negdje u oktombru obadvije abd

meni je termin 23.09. ma najbitinije je da je zivo i zdravo naravno pa sta bude jos kad je prvo bas je svejedno ali ja citav zivot patim za sestrom mada mi je brat za pozeljeti,pa bih sebi voljela roditi jednu drugaricu jos sam ja bas mlada pa mi bi mogle i biti drugarice [sm=smiley36.gif] ja ti zelim da ti trudnoca prodje u najboljem redu i da se fino druzimo na temi razgovori u ocekivanju ja cekam da prodje ovaj kriticni period pa cu se prikljuciti,ovo ljeto cemo biti sretne i debele [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (27.1.2014 14:56:14)

Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

ja nemam iskustva ali evo vec su ti se javile zenice,tih slucajeva ima dosta i svima trudnoca bude uglavnom zdravija i laksa nego prva u kojoj nikakvih obaveza nisu imale,kad se osjecas isrcpljeno ti odmori samo slusaj svoje tijelo i aBd ta malena razlika ce brzo biti neprimjetna i tvoja djeca ce biti najbolji prijatelji a ti ponosna i sretna mamica[sm=smiley1.gif] cestitiam ti i zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

curica36 -> RE: Trudna sam!!! (30.1.2014 15:25:54)

Hvala puno svima na podršci, puno mi znači.Baš sam se nešto zabrinula hoču li moći sve to opet izdržati.Prva trudnoća mi je bila rizična i baš sam morala sve paziti, bila na bolovanju pola godine, a sad ću još imati uz trudnoću i malu curicu. Ne osjećam se baš spremnom za ovu trudnoću tako brzo, bojim se hoču li sve to izdržati ali valjda će biti ok. Najveći problem je što sam sama, muž radi u drugom gradu i dolazi samo petkom. U ponedjeljak idem na prvi pregled pa ćemo vidjeti šta doktor kaže. Hvala drage moje puno.

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (30.1.2014 22:57:03)

Bit ce sve ok samo misli pozitivno druga trudnoca uglavnom bude laksa!nista se ne sikiraj[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

curica36 -> RE: Trudna sam!!! (31.1.2014 8:18:42)

Nadam se da će biti lakše...Hvala puno [sm=smiley20.gif]

swedica -> RE: Trudna sam!!! (31.1.2014 19:18:07)

pozdrav drage moje zenice evo da se i ja prijavim sa svoje [sm=rozacrtici.gif] koje zivot znace

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (31.1.2014 20:36:24)

cestitam od srca da trudnoca prodje u najboljem redu i da se tvoj zivot rodi ziv i zdrav ako Bog da [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

chantal -> RE: Trudna sam!!! (31.1.2014 21:07:31)

Čestitke svim novim trudnicama,od srca vam želim školske trudnoće i porode,i zdrave bebare aBd [sm=rozica.gif]

Leptiri -> RE: Trudna sam!!! (31.1.2014 21:12:04)

Swedice upisi nam se u januarsku listu, uljepsaj nam je [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamma_ -> RE: Trudna sam!!! (1.2.2014 18:16:23)

Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] vidjet cemo... ljubim vas sve

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (1.2.2014 18:29:12)

IZVORNA PORUKA: mamma_

Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] vidjet cemo... ljubim vas sve

Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamma_ -> RE: Trudna sam!!! (1.2.2014 20:40:43)

IZVORNA PORUKA: dandi84

IZVORNA PORUKA: mamma_

Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala od srca...

lovepower -> RE: Trudna sam!!! (2.2.2014 12:34:36)

Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala ili vidjet cemo... ljubim vas sve

iskrene cestitike da ti sve prodje u najboljem redu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamma_ -> RE: Trudna sam!!! (3.2.2014 13:06:04)

Hvala lovepower na cestitkama... [sm=smiley1.gif] a sara09 i curica 36 iskrene cestitke...i naravno skolsku trudnocu...da sve bude u najboljem redu...

ena** -> RE: Trudna sam!!! (6.2.2014 10:54:56)

Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si [sm=nosecka.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif],svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave [sm=duda.gif]

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (6.2.2014 13:11:19)

IZVORNA PORUKA: ena**

Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si [sm=nosecka.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif],svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave [sm=duda.gif]

Hvala ti draga moja od srca. Ja sam danas 9+2.[sm=smiley1.gif]
Tvoja bebica je lutka da je ziva I zdrava. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Trudna sam!!! (6.2.2014 17:01:53)

Cestitke novim trudnicama [sm=bravo.gif] da vam sve prodje u najboljem redu [sm=smiley1.gif] Dandi tebi takodje,fino si dogurala,koji ti dr. vodi trudnocu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>