Super Beba -> RE: Trudna sam!!! (15.1.2014 12:25:27)
|
IZVORNA PORUKA: capricapri Zdravo :) Evo i mene prvi put na forumu i postu...a nadam se da se družimo cijelih 9 mjeseci...Upravo idem od doktora,potvrdjena mi je trudnoca i jako sam sretna... :) Kod mene postoji jedan "problem"...Imala sam spontani u Oktobru...od tad idem kod jednog doktora i rekao mi je da sasvim normalno ganjam trudnoću,i evo je..nego,kako on nije radio par dana ja odem privatno kod ginekologa,on mi potvrdi trudnocu i da ove tablete sto pominjete dobrosten... Ja ne znajuci o cemu se radi,ne uzmem jer sam htijela da vidim sta ce mi moj doktor da kaze i odem danas ,on mi je dao folnu kiselinu i prenatal....Sad citam da je dobrosten ako je neko imao spontani... Šta vi mislite o svemu? Jedan mi je dao jedne tablete,drugi druge...Da li bi trebala uključivati taj dobrosten i smijem li to sama ili mi je sasvim dovoljna folna kiselina i prenatal? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Molim na odgovoru,zaista sam poprilično isprepadana da nesto opet ne krene dobro :( Kao prvo, čestitam na trudnoći i školskih 9 mjeseci ti želim :) Ja nisam imala nikad spontani, ali sam na početku trudnoće imala slabe kontrakcije. Tako da sam pila dabroston (išla sam kod dvije doktorice - privatno i u bolnicu, i obje su mi propisale te tablete)...Iskreno, nisam se raspitivala o nekim neželjenim efektima, jednostavno, pila sam ih (mislim neka 3 mjeseca)...Inače, trudnoća prošla OK, rodila hB zdravog dječaka u 42. sedmici :)
|
|
|
|