RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

grozđe -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 18:31:56)

toncice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..

Sve najbolje mila moja od [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

lady_bubamara -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 19:03:53)

IZVORNA PORUKA: dandi84

Drage moje ja sam jutros ugledala [sm=modricrtici.gif] na testicu. Presrecni smo[sm=smiley1.gif]

Presretna sam zbog tebe, nemaš pojma koliko mi je drago mila, aaaaaaaa [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Najljepših devet mjeseci ti želim i jednu medenu slatku bebaru . Jaoooo kako me obradovalo kada sam pročitala [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: toncica

Drage moje i mi smo juce radili betu 396,1. Uspijela VTO . Jako smo sretni oboje i jos nevjerujemo da smo trudni posle 13 god truda za nasu bebicu [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Aaaaaa supeeeeer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] , ugodnu i školsku trudnoću od srca i maznu slatku bebaru .

Kako ste me obradovale dandi i toncice [sm=metulj.gif][sm=sloncek.gif]

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 20:47:06)

Ananasko, grozđe, ninulina hvala vam od srca [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

toncica -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 20:55:28)

grozdje i ninulina hvala i vama drage moje od [sm=smiley27.gif]

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 21:49:05)

IZVORNA PORUKA: ninulina

IZVORNA PORUKA: dandi84

Drage moje ja sam jutros ugledala [sm=modricrtici.gif] na testicu. Presrecni smo[sm=smiley1.gif]

Presretna sam zbog tebe, nemaš pojma koliko mi je drago mila, aaaaaaaa [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Najljepših devet mjeseci ti želim i jednu medenu slatku bebaru . Jaoooo kako me obradovalo kada sam pročitala [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: toncica

Drage moje i mi smo juce radili betu 396,1. Uspijela VTO . Jako smo sretni oboje i jos nevjerujemo da smo trudni posle 13 god truda za nasu bebicu [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Aaaaaa supeeeeer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] , ugodnu i školsku trudnoću od srca i maznu slatku bebaru .

Kako ste me obradovale dandi i toncice [sm=metulj.gif][sm=sloncek.gif]

Cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Urednu i laku trudnocu vam zelim [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

Mrvica_83 -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 22:38:49)

Drage moje danas mi je divan dan !! Vidjeh divne vijesti [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Dandi divna mjoja drugarice iz cekaone / od srca ti zelim bezbriznih 9 mjeseci i da dobijete svoju bebaru u narucje aBd [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Obradovala sam se jakoooooo [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Toncice i ti si nam se javljala u cekaoni a citala sam tvoje postove i na drugim PF [sm=bravo.gif]Od srca cestitke , zelim da nakon prekrasnih 9 mjeseci bez ikakvih tegobica docekas svoje cedo zivo i zdravo !! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
DIVAN DAN !!

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 22:49:53)

Mrvice drugarice hvala od srca na lijepim zeljama.[sm=smiley1.gif]
Poljubi Hanadi od tete Dandi[sm=smiley1.gif]

Pingvina -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 23:05:11)

Aaaaa...divno...
Dandi, bas si me razveselila!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ugodnu i laganu trudnocu.i naravno zivu,zdravu i veselu bebaru od srca ti zelim.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Tonci...ja vec za tebe zaigrala, ali kad je bal nek je maskembal..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Amyla -> RE: Trudna sam!!! (28.12.2013 23:05:49)

aaaaaaaaaaa...divno, cestitam vam od srca toncice i dandi, najljepsih devet mjeseci vam zelim i zive i zdrave bebice da nam rodite [sm=muca.gif]

Vanne -> RE: Trudna sam!!! (29.12.2013 0:41:15)

dandi i toncice

I ovdje da vam cestitam .... najljepsih 9 mjeseci vam zelim i da rodite zive i zdrave bebice....zasluzile ste obje [sm=smiley1.gif]

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (29.12.2013 8:16:47)

Dandi i toncice iz sveg srca vam cestitam objema, da vam trudnoce prodju lako i da samo uzivate u njima, i da vam se bebare rode zive i zdrave <3

niki83 -> RE: Trudna sam!!! (29.12.2013 9:06:08)

Dandi [sm=bravo.gif]
Toncice [sm=bravo.gif]

Sve najbolje vam zelimo u trudnoci, a narocito poslije kada aBd docekate svoja sunca [sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 12:01:27)

Evo da se i mi prijavimo u ovoj godini. I ja sam nakon dugiii godina iscekivanja [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]

11-ta ssmo sedmica,za sad je sve dobro hvala Bogu,nadamo se da ce tako i ubuduce biti. Ostalim trudnicama zelim ugodne trudnoce i zive i zdrave bebice [sm=smiley27.gif]

Cenzura83 -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 12:03:00)

Masallah, uživaj i čuvaj se [sm=smiley31.gif]

ljiljo -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 12:22:22)

pepika drug da bude aBd skolska [sm=nosecka.gif] i da rodis zdravu [sm=duda.gif] i da uzivate [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 12:32:21)

IZVORNA PORUKA: pepika

Evo da se i mi prijavimo u ovoj godini. I ja sam nakon dugiii godina iscekivanja [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]

11-ta ssmo sedmica,za sad je sve dobro hvala Bogu,nadamo se da ce tako i ubuduce biti. Ostalim trudnicama zelim ugodne trudnoce i zive i zdrave bebice [sm=smiley27.gif]

Wow divnih vijesti, neka je sa srecom aBd da bude sve za 10ke zivu i zdravu bebicu doneses na svijet aBd jos jednom! CESTITAM!

toncica -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 12:53:06)

Drage moje hvala vam svima na lijepim zeljicama i podrsci [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

niki83 -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 13:01:55)

Pepika cestitamo masallah! [sm=bravo.gif]

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 13:07:34)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke od srca....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

toncica -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 13:20:06)

pepika sve cestitke i ovde [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

idana1812 -> RE: Trudna sam!!! (31.12.2013 13:34:30)

Mashallah!! Cestitam nasim dragim trudicama od srca!!!

hatepsut -> RE: Trudna sam!!! (1.1.2014 14:23:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] drage moje trudnice !

Pepi
tako se radujem zbog tebe !Zelim ti sve najljpse kao i ostalim trudinicama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2014 9:29:23)

Pepika draga bas mi je drago, znam da ste se dugo borili neka ti dragi Bog podari ugodnu i laku trudnocu i zivog i zdravog bebaca, CESTITAM [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dandi i Toncica takodjer Cestitke jos jednom ljubi vas vas drug [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mishkica -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2014 10:21:11)

Cestitke novim trudnicama, ugodnih 9 mjeseci vam zelim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

alenib -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2014 22:57:58)

Evo i meneeeeeeee, 31.12. smo ugledali [sm=rozacrtici.gif] i sutra idem na prvi pregled, nadam se da ce sve biti ok.
A mojim trudnicama zelim ugodnu trudnocu !!!!! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>