|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
30.9.2013 9:42:30   
bamblbi
Čestitkeuser posted image user posted image
Dobro nam došla

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013 user posted image

16.03.2008 T
20.01.2014 H

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1451
30.9.2013 11:33:40   
Andy_Bec23
Danas mi je najljepsi dan u godini, pa moja draga druga od srca ti cestitam , niko me vise nije obradovao od Leve, Klemzi i tebe.... Neka ti je sa srecom mila moja, zivu i zdravu bebicu i zelim ugodnu laku i skolsku trudnocu. Mila moja najsretnija sam danas radi tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1452
30.9.2013 11:38:06   
damma
Cestitam Pingvina user posted image
zelim ti laganu i sklolsku trudnocu i da na svijet doneses zdravu bebicu..

2004.
2008.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1453
30.9.2013 11:38:13   
veki_aki
Cestitkeuser posted image Laganu user posted image zelim i da rodis jednu veselu, zdravuuser posted image

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1454
30.9.2013 12:44:34   
veeseelaa
Pingvinaaaaaa iskrene čestitke, baš me obradovala ova vijestuser posted image
uživaj, ljubim te user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1455
1.10.2013 10:19:08   
tajra26
user posted image user posted image user posted image čestitke od user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1456
1.10.2013 12:52:41   
malenaa
Pingooooooo drug moj dragi... znala sam ja da cemo se mi gegati skupa abd :)))
Ljubim te puno i zelim sve najljepse da imas zdravu trudnocu i sretan zivot sa svojom bebarom :))
Cujemo se preko fb

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 1457
1.10.2013 13:23:16   
Mrvica_83
Pi - druze nas prekokrasni user posted image user posted image Kako sam se obradovalaaaaaa user posted image user posted image Neka je sa srecom mila moja - odmah nam se pridruzi na T temi user posted image user posted image Veljiki zagrljaj za tebe i Mrvu u pupici !! user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 1458
2.10.2013 8:37:07   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Hvala vam zenice moje drage od srca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ananas sto me prijavila..user posted image user posted image

Pingvinčice draga, i ovdje da ti čestitam od srca a kada nećeš sama da se "pušeš" neka je baš ananas te prijavila hihihhi. Ma ljubimo te najjače moje ceze i ja!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1459
2.10.2013 10:31:15   
Pingvina
user posted image user posted image user posted image za sve vas...Ljubim vas puno...i hvala vam svima na lijepim zeljama.user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1460
2.10.2013 10:37:23   
Hannica
Pingvina cestitke i od mene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1461
3.10.2013 23:34:11   
Dalia_88
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Klemzi ti si kraljica, nevine smo sve sta se sikiras user posted image

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1462
4.10.2013 10:01:10   
veeseelaa
Pi - druze nas prekokrasni

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 1463
4.10.2013 14:29:13   
BebeLina
Drage moje, kad god se prijavim, odem na drugu temu - trudnoca, spontani, oporavak... Nadam se da cu se na ovom pdf-u zadrzati narednih devet mjeseci.

Naime, u maju ove godine sam saznala da sam trudna i uredno sam ovdje to prijavila :)
15 sedmica trudnoce, stomacic i haljinice, a onda missed. Pisala sam o tome i dobila vasu podrsku, kao i upute da sacekam 6 mjeseci pa da opet pokusamo.

Medjutim, samo dva mjeseca poslije misseda - ponovo sam trudna. Iako sam zabrinuta, jer nisam dobila nijednu menstruaciju poslije misseda, sretna sam, jer ponovo mogu o necemu da sanjam. Bila sam na pregledu, trudna sam tek tri sedmice :) Ali sve je ok, koliko moze da bude...

Znate li neki slican slucaj, da me utjesite i ohrabrite? Znam da sam uranila, ali molim vas ne kritikujte me i ne kvarite mi srecu :))))

11.07.2013. godine - missed ab (16. sedmica)
2.11.2013. godine - spontani (8. sedmica)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1464
4.10.2013 14:36:08   
grozđe

IZVORNA PORUKA: BebeLina

Drage moje, kad god se prijavim, odem na drugu temu - trudnoca, spontani, oporavak... Nadam se da cu se na ovom pdf-u zadrzati narednih devet mjeseci.

Naime, u maju ove godine sam saznala da sam trudna i uredno sam ovdje to prijavila :)
15 sedmica trudnoce, stomacic i haljinice, a onda missed. Pisala sam o tome i dobila vasu podrsku, kao i upute da sacekam 6 mjeseci pa da opet pokusamo.

Medjutim, samo dva mjeseca poslije misseda - ponovo sam trudna. Iako sam zabrinuta, jer nisam dobila nijednu menstruaciju poslije misseda, sretna sam, jer ponovo mogu o necemu da sanjam. Bila sam na pregledu, trudna sam tek tri sedmice :) Ali sve je ok, koliko moze da bude...

Znate li neki slican slucaj, da me utjesite i ohrabrite? Znam da sam uranila, ali molim vas ne kritikujte me i ne kvarite mi srecu :))))

Draga moja prvo sve cestitke i abd samo optimisticno i bice sve dobro user posted image user posted image ...

iskreno nisam vidjela prije tvoj nick i sve sto ti se dogodilo, ali suosjecam sa tobom jer i sama sam imala missed prosle godine, bas u ovo vrijeme...tako to jednostavno bude i prodje , kao sto sve prodje... treba ici dalje...

Ma ko ce da te kritikuje, sve zene jedva cekaju da vide plusic, bar ove sto pisu po forumu... kod mene prvo nije bilo menstruacije 108 dana, ja mislila vise da sam u klimaksu i onda nakon 2.menzesa beboni user posted image ... evo ga u pupi upravo lupka.... usla sam u 7.mjesec trudnoce...

ono sto bih ti ja preporucila je da nadjes dobrog doktora i cesce se kontrolises bar na pocetku..ovako je kod mene bilo...

Sretno user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu BebeLina)
Neposredna veza do poruke: 1465
4.10.2013 14:39:42   
niki83
Ja ti samo zelim sve najbolje od user posted image

N&N

(odgovor članu BebeLina)
Neposredna veza do poruke: 1466
4.10.2013 15:45:40   
BebeLina
Hvala vam :)

108 dana?! Mogu samo zamislit radost poslije toga. Ja sam zbog svog izostanka menstruacije cak pisala i na temi o Ašermanovom sindromu, jer sam se plašila da su mi poremetili maternicu poslije kiretaze, ali hvala Bogu to je samo zabrinuta mama govorila iz mene. 108 dana... Samo majka moze da racuna tako precizno.. Od srca ti zelim da ostanes zdrava i vedra do kraja trudnoce, a da onda uzivas sa svojom bebicom...
Nadam se da cemo druziti na ovim veselim temama :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1467
4.10.2013 15:48:18   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: BebeLina

Hvala vam :)

108 dana?! Mogu samo zamislit radost poslije toga. Ja sam zbog svog izostanka menstruacije cak pisala i na temi o Ašermanovom sindromu, jer sam se plašila da su mi poremetili maternicu poslije kiretaze, ali hvala Bogu to je samo zabrinuta mama govorila iz mene. 108 dana... Samo majka moze da racuna tako precizno.. Od srca ti zelim da ostanes zdrava i vedra do kraja trudnoce, a da onda uzivas sa svojom bebicom...
Nadam se da cemo druziti na ovim veselim temama :)

a, sada i zvanično samo naprijed, u životu ilijepe i ružne stvari se dešavaju sa razlogom, stoga glavu gore i uživaj, i naravno dobrog dr. nađi

(odgovor članu BebeLina)
Neposredna veza do poruke: 1468
4.10.2013 15:56:13   
EEDITH
bebeLina sretno od user posted image ,laganu trudnoću želim i da uživaš u njoj i u bebici aBd kada se rodiuser posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1469
4.10.2013 20:38:09   
Pingvina
bebeLina, cestitam od srca i zelim ti urednu i skolsku trudnocu kao i zivu i zdravu bebicu!!!user posted image user posted image
Ja vise dosadila...ali hvala curama kojima se nisam do sad zahvalila..user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1470
4.10.2013 22:17:41   
chantal
Čestitke novim user posted image od srca vam želim školske trudnoće,a i porode aBd :))) user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1471
7.10.2013 23:10:39   
Tackica.
Draga bebelina, od srca ti cestitam...
Mojoj mami su kiretazom prije 10 godina, ostetili matericu (iskreno ne znam strucni naziv, niti kako i sta)... mama nije voljela da prica o tome... Do par mjeseci je zatrudnila... Moj braco sad ima 10 godina zdrav je i ziv... Zelim ti srecuuser posted image

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1472
8.10.2013 14:49:15   
BebeLina
Hvala vam svima na lijepim riječima i željama. I mi se nadamo samo najboljem. Bice onako kako je sudjeno.
Idemo uzivati u nasem hormonskom ludilu user posted image

(odgovor članu Tackica.)
Neposredna veza do poruke: 1473
8.10.2013 17:08:42   
Crnkica
Čestitke svim novim trudnicama uz želju da vam trudnički dani prođu što lakše i u dobrom raspoloženju..user posted image

(odgovor članu BebeLina)
Neposredna veza do poruke: 1474
11.10.2013 5:33:47   
Dzenana_G
Da se i ja prijavim na ovoj temi...
Prema zadnjoj M user posted image sam skoro 5 sedmica... Za koji dan cu otici dr. pa ako Bog da da to potvrdi...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu bamblbi)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *