|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
10.9.2013 9:21:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: elmaL

I mi se prijavljujemo, stiže braco ili seka ABD u maju 2014. user posted image

cestitke i pridruzi nam se na temi Razgovori u ocekivanju bebeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1401
10.9.2013 9:22:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: scarlett

Prijavljujemo se u klub user posted image

cestitamuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1402
10.9.2013 9:24:53   
niki83

Masallah user posted image bas mi je drago!! user posted image
Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..user posted image

N&N

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1403
10.9.2013 9:28:47   
elmaL

IZVORNA PORUKA: niki83

Masallah user posted image bas mi je drago!! user posted image
Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..user posted image

Radujem se druženju user posted image

niki jel i kod tebe druga bebica ?

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1404
10.9.2013 9:29:54   
heni5
cestitam svim trudnicama od user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 1405
10.9.2013 11:22:17   
cimy
khm!user posted image evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!

(odgovor članu heni5)
Neposredna veza do poruke: 1406
10.9.2013 11:38:40   
dandi84

user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke od srca...user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1407
10.9.2013 11:40:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: cimy

khm!user posted image evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!

cestitaaaamuser posted image

masaAllah dosta novih trudnica, pridruzite se na temi Razgovori u ocekivanju bebeuser posted image

(odgovor članu cimy)
Neposredna veza do poruke: 1408
10.9.2013 11:43:41   
Mrvica_83
Cestitke svim novim Trudnicama !! Mashallah user posted image Cekamo vas na temi user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1409
11.9.2013 12:05:24   
Calathea
U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao user posted image nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao user posted image odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 1410
11.9.2013 12:09:49   
Crnkica
Pa čestitam draga na trudnoći,sve najbolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Calathea)
Neposredna veza do poruke: 1411
11.9.2013 12:16:58   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: Calathea

U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao user posted image nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao user posted image odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima

To je to! user posted image
Svako dobro aBd. Uzivaj.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Calathea)
Neposredna veza do poruke: 1412
11.9.2013 12:18:05   
Mjeseceva Pratilja
Najljepse cestitke i zelje svim trudnicama. Ova tema je odmor. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1413
11.9.2013 12:18:20   
Calathea
Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 1414
11.9.2013 13:13:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Calathea

Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)

cestitke, to je to, nemoj se sekirati, i ja sam imala policisticne jajnike prije ove trudnoce, jedan test negativan a drugi pozitivan i evo nas za koji dan aBd u 8mi mjuser posted image

(odgovor članu Calathea)
Neposredna veza do poruke: 1415
11.9.2013 13:24:32   
Calathea
fino je cuti da ima jos primjera, mada eto dosta prije sam citala o tome kako zene sa pcos muku muce godinama,mada nicije tijelo nije isto..vidjet cu aBd u petak,u par momenata kontam ma nije to to,onda se saberem kazem si, pa halo 2 testa user posted image :D pozdrav i sretno do kraja trudnoce ;)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1416
13.9.2013 23:47:36   
Tackica.
Drage moje,
Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah user posted image .. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :Duser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1417
13.9.2013 23:51:51   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Tackica.

Drage moje,
Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah user posted image .. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :Duser posted image user posted image user posted image

prvo čestitam i neka je sa srećom....samo ti nas davi...zato i jesmo svi tu da se uzajamno pomažemo savjetima i lijepom riječi.......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Tackica.)
Neposredna veza do poruke: 1418
14.9.2013 8:23:36   
ananas_ze
iskrene cestitke svim novimuser posted image
a tackice, tu smo, iskrene cestitke user posted image nemoj da places, uzivaj user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1419
14.9.2013 8:24:36   
ananas_ze
.

< Poruku je uredio ananas_ze -- 14.9.2013 8:26:12 >

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1420
19.9.2013 10:22:24   
Skvo RR
da cestitam novim trudnicamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 19.9.2013 10:25:56 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1421
19.9.2013 18:21:00   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: Tackica.

Drage moje,

stitke svim novim

Mnoge zene ovdje se bore za tu tockicu i zele ju zarko, isdplaci se duso od radosti , i razgovaraj sa svojim muzicem.... Ja vam cestitam od srca i zelim svu srecu ovog svijeta nek je tackica ziva i zdrava a sve ostalo ce da se sredi

user posted image user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Tackica.)
Neposredna veza do poruke: 1422
28.9.2013 9:24:48   
ananas_ze
Pingvina je user posted image user posted image
iskrene cestitke user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1423
28.9.2013 9:42:08   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Pingvina je user posted image user posted image
iskrene cestitke user posted image

Ooooo, prekrasna vijestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pingvina, želim ti ugodnu trudnoću, lak porod i, što je najvažije, živu, zdravu i srećnu bebicu/bebiceuser posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1424
28.9.2013 9:58:32   
EEDITH
čestitke novim trudnicama user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *