Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
auuuuuuuuuuuuuuuu mašalah djeteta.... jel to neko bio u šarmen šeiku mi imamo na bretele ove sa kamilama a ove volane samo H&M sa vana donosi joj što vas dijaspora ponovila. A ona je meni i u pelenama med medova...baš ima krupne oke mašalah...i ozbiljno pozira, budi spremna na karijeru supermodela.
HAHAHA jeste, bili majka i dedo u Sarm El Seikhu :):):) A ovo na volane jeste H&M (i nama dolaze i donose, nemam joj kad naoblaciti...zato je slikam u svakoj novoj oblekici, jer znam da je vise necu obuci, pa da imam slike barem:))
Veeseelaa, i Ajsa je preslatka, MashAllah...pratim ja uredno na FB :):):) Ma curice su cudo!!!
hahaha ista im modna linija moja ti. ja kamile kupoaval ka sam djevojka bila pa djeci djelila majice sa njima i siperke pa zapalo i moje curice a imam sigurno još 4-5 majica neraspakovanih. A imamo ovakvu na volane iz H&M iz Švajcarske samo jedna nam ljubičasta a u druga nam narandžasta.
i da, nema nista ljepse od nase djece male slatke medene