Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma sve su bebe slatke, ne postoji najljepše. Nikad nisam razumjela one ljude koji odlučuju koja je najljepša beba, ono kad se bira u novinama naj beba. Bitno je da su oni nama zivi i zdravi hB, a saltki su svakako
Lajla je kao medić, prava curetina! Nadam se da će se ubrzo naviknuti na obdanište i da ćete to nekako pregrmjeti... A sad malo off topic, mama alma. Da nisi slučajno bila ove godine na moru u Gradacu u Hrvatskoj? Jedan dan sam bila na plaži i došli su mama, tata i kćerka-meni se učinilo da je to Lajla sa slika koje sam gledala, ali nisam bila sigurna.. Taman kad sam razmišljala da se pozdravim, premjestili su se na drugo mjesto na plaži, daleko od nas...
Pa, što ženo ne dođe do mene nismo otišli u podaca, a joj, baš mi je krivo, a i u BL sam, bila u junu, baš mi je žao što se nismo upoznale. A bona, slobondo reci, da si nas zapazila il po mojim kilama il po dozivanju za Lajlom.
Emin je pravi ljepotan, biće mali šmekerčić kad poraste... A Esma...... Jubim joj bebele none slatke... Ko medić mi je jer je mala okruglica sa plavim okicama
Emin je pravi ljepotan, biće mali šmekerčić kad poraste... A Esma...... Jubim joj bebele none slatke... Ko medić mi je jer je mala okruglica sa plavim okicama
Hvala Mišur...
Emin je već šarmer, uveliko on šarmira....
New mama, ja sam vec negdje rekla da je Ajna pravi mali model. Preslatka je