Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Apotekarka dobili smo je na poklon, ali ima u Robotu!
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
pa vidim ti na toj slici gdje ti je smizlica sa svojom kolegicom tamo sve fino slozeno , stoji na svom mjestu , ja sam sve sa polica morala sklonit , u sekundi mi se sve nade na podu azbacano , zato pitam kako ti uspjevas drzat sve pod kontrol.
veeseelaa misli zbog curice! Kako ne izvadi sve......
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
pa vidim ti na toj slici gdje ti je smizlica sa svojom kolegicom tamo sve fino slozeno , stoji na svom mjestu , ja sam sve sa polica morala sklonit , u sekundi mi se sve nade na podu azbacano , zato pitam kako ti uspjevas drzat sve pod kontrol.
a to joj mene A obično ne provodimo vrijeme u mojoj radnoj sobi, nekad malko sjednemo a inače smo u dnevnom boravku , tu je malo drugačije stanje
auuuuuuuuuuuuuuuu mašalah djeteta.... jel to neko bio u šarmen šeiku mi imamo na bretele ove sa kamilama a ove volane samo H&M sa vana donosi joj što vas dijaspora ponovila. A ona je meni i u pelenama med medova...baš ima krupne oke mašalah...i ozbiljno pozira, budi spremna na karijeru supermodela.