Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovo je sad u nedjelju slikano...a kuca mi nije bas topla oko 21 stupanj pa zato a kad mi je bez rukavica hladne pa mu ih stavljam sad stalnoi a kad ga vodim vani malo ga raskomotim kakve bodije ti svom oblacis dugi ili kratki rukav...meni svi govore da dugi rukav ja mu obucem kratki...jedino ako se kupa ili je hladniji dan...i da li vi svojoj djeci kad ih izvodite vanii obavezno kapice stavljate...
moj je prvi mjesec dobio samo 300 gr i uvijek je bio hladan sav pa mi je pedijatrica rekla da mu toplim samo ruke i noge dok neojaca iako je rodzen sa 4100 gr ... cim je dobio samo malo gramica mama ga je skinula ... cjeli dan je u bodiju skroz gol kratkih rukavica bez hlacica i tako je i vani carape mu obucem po potrebi ako vidim da je hladnije il u kuci ako nije bas sparno ... navece spava u tankom bodiju nekad kratki nekad dugi rukava zavisi kakva je noc jel sparina i u hlacicama sa stopicama jer se otkrije a dok se nije znao otkriti spavao je malo golišaviji
da neidemo offtopic ovako smo juce izasli do apoteke bez kapice i carapa ... kapicu mu nikad nisam stavljala pa ni kad se kupa, ovo je mama slon koja nikad nece smrsati
Aootekarka mali je kao lutka Dobro ti je ex yu rekla raskomoti ga slobodno. Em je vruce em djecaci generalno ne podnose vrucinu. Ja sam svom Benjaminu stavljala kapicu samo poslije kupanja dok nije napunio mjesec, a i to jedan satak do dva najvise. Za izlaske vani kapicu smo koristili kad je bilo hladno, ali posto je on rodjen u proljece i to nije bilo dugog vijeka. Mislim da nemas potrebe za kapicom, jedino neki sesiric Oblaci ga otprilike kao sto sebe oblacis
joj draga ex yu bas je porastao sad jec prava slatka bebača...a nisi ni ti debela ti si tamam po ovoj slici...evo ja trazim sebi nevjestu sve su djevojcice prelijepe ali Antonio se dvoumi izmedju dinkicine i mya81 malene...