Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala, neki, tvoji djecaci su ko med....ma nekako su mi sve bebe preslatke.......narocito RR bebe......imate veeeeeeliki pozdrav iz Fojnice od mog Emana i mene!!!!!!!!!!!!!!!
Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h
kao sto neko rece RR bebe su najljepse bebe na svijetu, volim da gledam one male kao sto je i moja Sara a i ove vece pa onda zamisljam da ce i ona tako uskoro... odmah se raznjezim cim otvorim ovu temu