Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
remzy ti si za svake pohvale djeca su maed medeni i nema nista ljepse na svijetu brate od samog pogleda na njih mada mogu mislit da spadas s nogu valja to sve pofatat jadna ja ... spavas li ikad
mamica87 bebac je med medeni kako sam samo mali jos moj je mjesec dana stariji a ko da mi je prosle godine bio tako mrvica kako to vrijeme leti joj meni sve bude zao ... zato uzivajte u svakom danu najsladji su mali brate to nemozes vratit
mama1, Nunichi ma sve sve bebe su preslatke nemogu se sad sjetiti koga sam sve pregledala, adannn i tvoja je preslatka s onim ustima joj ...
heheh hvala hehheh ma nista samo ti zabadaj...ali boga mi pojma nemam,to mu je moja sestra kupila,znam samo da je u turbo limacu u BBI-a, a koliko je platila vjeruj mi da mi nije htjela reci,cak misislim da je samo ova jos jedna bila, ali mozda im je roba dosla pa ih ima jos...