Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
malena_t hvala, ja se evo sva topim gledajuci slike, i tvoj maleni je pepi skoz, kako samo zacudjeno gledaju , neka su nam ziva i zdarva sva djecica, shejla tvoja manekenka i ja imamo isti rodjendan, bubite svoje bebice od nas dvije odoh se malo ispruziti, ledja me koce sto od laptopa sto od Adne
Hej dincii kako vrijeme brzo prolazi, i ja sam danas gledala stare klipove pa ne mogu vjerovati da je to ono mirno dijete ...Preslatke ste mi vas dvije pozz
Joj neki sto su medeni tako zajedno a tek frizura vidi se da je mamina Ja sam svoje nedavno osisala na celu bilo mi je drago a i plakala sam jer sam im osisala loknice
Joj neki sto su medeni tako zajedno a tek frizura vidi se da je mamina Ja sam svoje nedavno osisala na celu bilo mi je drago a i plakala sam jer sam im osisala loknice
Hvala ti draga Ma i meni pravo zao kad moram Seada osisati Nego nema te,ne pamtim kad si se javila,pusa djecacima