Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vesela ja sam nesto sinoc gledala na drugoj temi,mislim da je naj mama ili naj par,i vidim tvoje slike pa tek kasnije skontam da sam na ovoj temi tepala tvojoj Ajsi i rekla da ima mamine okare,a i mama da je medena....
Joj ja ti slabo ove nikove pamtim,a drago mi je sto si ti tako lijepa i vesela,a za malenu necu ni da pricam-massala
Breskva, Vesela, samo cu reci lijepe mame- lijepe bebe Milina ih je gledati zaista, okice moje lijepe Vesela, tvoja djevojcica bas lici na tebe, Emil je kopija od MM-a, nema nista moje.
meni je nekako ok kad curica liči na mamu a sinčić na oca! moja familija i prijatelji očekuju da mi beba bude tamnoputa kao ja da bi kao ličila na mene, pa čim je vide viču ista otac a mm plav a meni kriivooo hvala mama_debeljuca, a zašto debeljuca? ja gledah tvoje slike, ti prava zgodnica
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.5.2009 23:52:16 >