Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Njegove novije slike su sve u okretu i pokretu,tako da mu se rijetko gdje vidi lice kako treba,ali eto.... Ma i on je do nedavno pozirao,ali sad nema vremena za to
hvala drage... ama mislim da je kriva cokolada koju sam jela par minuta prije... a jos sam protiv davanja cokolade njoj... ccc bas sam grozna... al dobila je ona svoj Danonino...
Sve su nam bebane kao medići... Ne zna se koja je ljepša od koje! Ja sam slaba na curice, valjda kako imam dječaka, a želja mi je da imam jednu pišuljicu da je uređujem i sređujem Asja je kao anđelak, okice, kovrdžice sa strane, medić mali... A Ajna sa ovim repićem na glavi...nemam riječi!