Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Oko moje galavo,bas je medena,a i mama je ko lutka.
da slatke su obje,samo ja čekam da vidim sliku koja se puni i dolazi slika ako: štok, pa zavjesa u krupom formatu, nigdje bebe,pa još zavjese i prozor iza još uvijek nema bebe, pa radijator, pa nešto roza na radijatru-već se brinem gdje je beba?? kad onda se smanji slika ividim i mamu i bebu slatke
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
hvala Lely, hvala bubamara80, da bas ima crne oci kao i ja. Na ovoj sadnjoj slici me podsjeca na neku ženu pripadicu Amiša ha ha ha Bubamarice kad sam vidjela tvoju sliku jako si mi bila poznata al ne kuzim odakle, ti i bembi i tvoj suprug ste medeni
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.4.2009 22:55:28 >
da slatke su obje,samo ja čekam da vidim sliku koja se puni i dolazi slika ako: štok, pa zavjesa u krupom formatu, nigdje bebe,pa još zavjese i prozor iza još uvijek nema bebe, pa radijator, pa nešto roza na radijatru-već se brinem gdje je beba?? kad onda se smanji slika ividim i mamu i bebu slatke
Jao sto me nasmija,i ja sam cekala da se pojavi bebac,al ti si to tako slatko opisala,ma legenda si
Moje slike bile pa nestale . Zna li neko kako se radi edit (uredi) staru poruku da pokusam preko drugog uploader-a ili neka moderator izbrise poruke na prethodnoj strani da bezveze ne zauzimaju prostor.
evo vidim izgleda da se moze raditi edit samo posljednje poruke, nema veze....