Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj draga uvijek me stid zbog ovog datuma,nastelim ja njega ali moj Emin se stalno igra sa kamerom,neznam vise gdje da je sakrijem pa mi je sve naopako
joj draga uvijek me stid zbog ovog datuma,nastelim ja njega ali moj Emin se stalno igra sa kamerom,neznam vise gdje da je sakrijem pa mi je sve naopako
ko i moj sa mobilom sto je najggore ja ne znam vratiti, ja svoju sakrijem na vrh regala,za sad pali a vidjet cemo kad poraste
joj dobra si i ja cu tako...maloprije popeo se na stolicu i dohvatio kameru,kaze hoce da je popravi..otvorio je i izvadio bat. i memory a mobitel mu vise nije zanimljiv,svejedno gdje god ga ostavim
svi su medovi lijepi. Lana prelijepa skockana prava cura. Mjeceva pratiljo ljubi krofnicu lijepu sad bi je izgnjavila uh medena je volim cure puno Hannice , H. je medena draga njena maca aDRIANA BAS odusevio pigvin palachinken masallah malenog reallove drage oke lijepe sav mi je meden .
MashAllah djecice. Rose malecka je premedena buckica slatka. Ugh kad vidim ove sestrinske tandeme pozelim jednu malu slatku djevojcicu . Iman okice su i reallove okice su medeneee.
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
djeca su vam preslatka, a kad gledam ove vaše djevojčice dođe mi želja da i ja sebi rodim jednu malecku, pored svojih momaka. o tome razmišljam već neko vrijeme