Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jao, Nunichi, malena je premedena. Sjecam se kad si bila trudnica, ja se taman uclanila na forum, pa si ti bila medju prvima s kojima sam ostvarila komunikaciju, pa sam bas zapamtila i vrijeme kad si porodila. A sad kad vidjeh malenu kako je porasla, mogu samo reci da godine, zaista, brzo prolaze.
A inace, za one koje ne znaju, ja sam clan od 2008. godine samo sam nesto zabrljala na prvom profilu, pa sam pravila novi. Pravdam se, jer ispade da je Zara rodjena u martu 2009. a pise da sam ja clan od jula 2009. :-)
MP - hvala ...pretpostavljala sam da je divna, ali ovoliko neeeee ...MasaAllah...da ti je ziva i zdrava...nego jesi ti vidjela da je i moj V. sladak i jos uvijek slobodan ... ljubim joj rukice bembele