Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Mirkice djecacim mashallah ko med,vidi mu obrascica rumenih,ljubim ih medene ,podsjeca me na malo Nane od nase Bambi rose tvoja cura ljepotica malena,kako samo ima lijepu frizuricu a obraze da popapam
Selma,triputmama djecica ko medovi,Mirkice mali je slatkis,jelena lijepo je vidjeti bracu i seku skupa,vesela jest cura porasla,Lady Lana je kraljica,ko medenjak,Ilhana ovo dijete ce u fotomodele 100% Evo nas od danas ↓ ↑ ↓ ↑ ↓ ↑
Mirkice djecacim mashallah ko med,vidi mu obrascica rumenih,ljubim ih medene ,podsjeca me na malo Nane od nase Bambi rose tvoja cura ljepotica malena,kako samo ima lijepu frizuricu a obraze da popapam
IZVORNA PORUKA: Lady26
Rose masallah, bebelica slatkica, vidi obrascica
hvala :) Palmica je nuzno zlo jer su nam shishke do nosa a obascici su tu jos od vremena kad je smizla bila u pupi
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.