Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dinkice otkrij tajnu odkud vam ahljina, odmah ja tražim savršenu haljinu za princezin 2 rođendan...al jedino što mi se odpada na slikama nalazim
hvala evo odmah info haljina je iz oviesse, dođu i roze helanke sa cvjetićima uz njih ali mene ove štramplice bile ljepše a drugi rođendan ćemo akoBogda slaviti isti dan, ima još dotad, možda dođe i nova kolekcija haljina
mirkice mashAllah preslatki ste mi oboje niobe hvala i tvoj je prava faca dinkice curica je mashAllah ko lutkica
hvala puno, sva su dječica ko med, okice tvoje malene se rijetko viđaju, niobe tvoj dječak je baš baš fotogeničan frajer , mirkicin opet... slatki osmijh, ma da koga ne preskočim ljubim ih u obrazčiće
nije fol jer ja ono plaho mrzim kad neko hvali ono sve redom al ovaj maleni mi je tako pep da mislim da će kad poraste biti pravi laf a vrijeme će pokazati! na kog liči?