Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja i moja krofnica danas, mama došla bo bebicu u vrtić
mashalah za svu djecicu preslatka su
Vesela pravo je slatka i krupna mashalah, imate iste oci i osmjeh, lutkica prava
super ste masallah ali ja sam upravo htjela reci da ste ko nebo i zemlja,po meni mala ne lici nikako na tebe ali je ko medic mali
ja dok nisam vidjela veselinog muza na temi slike sa vjencanja mislila sam da malena lici na nju iako je svijetla, tek onda kad vidjeh sliku njih dvoje vidim da je malena ista tajo svoj, djeca se mijenjaju brzo i najbitnije da su zdrava, vesela i ovako medena
djevojke hvala još jednom Ajša ima moje oči, jagodice i moj osmijeh a na mm ima svijetlu kosu i nešto u izrazu lice Helem baš tako nabitnije je da je zdrava, sretna i vesela Realove što tvoj sinčić uživa, super draga moja
reallove,Jordan,odnosno taj grad u kome si ti puno lici na Medinu.A taj maleni je med medeni. Niobe,tvoj frajer je bas frajer. veeseelaa,ja ne znam ko mi je ljepsi,mama ili cura. neki,selina....ma svi su vam pravo slatki masaallah.